Donald Tusk is felszólal az ellenzék ünnepi rendezvényén

2022. március 11. 22:43

Az Európai Néppárt lengyel elnöke Márki-Zay Pétert támogatja.

2022. március 11. 22:43
null

„Közel a változás. Magyarország hamarosan mindannyiunké lesz. Magyarok milliói vetik le magukról az ezeréves magyar történelem legkorruptabb kormányát. Megüzenjük Orbán Viktornak: már csak napjai vannak hátra a hatalomból” –  a 24.hu cikke szerint ezekkel a bevezető mondatokkal küldte szét március 15-i ünnepi programját az Egységben Magyarországért.

A portálon azt írják: a Műegyetem rakparton kedden délután 3-kor kezdődő nagygyűlésen összesen sszesen 9 felszólalóval számolnak: Dobrev Klára (DK), Donáth Anna (Momentum), Jakab Péter (Jobbik), Karácsony Gergely (Párbeszéd), Schmuck Erzsébet (LMP) és Tóth Bertalan (MSZP), Márki-Zay Péter miniszterelnök-jelölt, Iványi Gábor lelkész,

valamint beszédet mond az Európai Néppárt lengyel elnöke, Donald Tusk is.

Nyitókép: Wojtek Radwanski / AFP

Összesen 110 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lemez
2022. március 14. 19:02
Hol ide,hol oda megy.Még szerencse ,hogy ilyen politikusok vannak az eu-ban ,akik kiállnak eszmeiségúkért.Erre mondjuk azt,hogy tán tosztál hogy igy megváltoztál.
Kormánypárti1
2022. március 14. 18:40
Azért csak ki kellene menni a beszédére, és jó nagy molinókon arcába tolni hogy hazug disznó!
OobOdoO
2022. március 14. 15:55
Donald Tusk, március 15én ? Ez az ünnep a függetlenségről és a hazaszeretetről szól, mit keres rajta egy globalista, hazug aki ráadásul nyíltan ellenséges ?
uszti89
2022. március 13. 22:32
Ilyen fejjel "Lenin fiú" is lehetett volna Szamuely alatt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!