Ungár Péter lett az LMP frakcióvezetője

2022. április 25. 22:30

Helyettesének Csárdi Antalt választották.

2022. április 25. 22:30
null

Megalakult az LMP országgyűlési képviselőcsoportja – közölte hétfő este a párt.

A közlemény szerint az LMP – Magyarország Zöld Pártja országgyűlési képviselőcsoportja a hétfői alakuló ülésén megválasztotta a frakció vezetőit is: Ungár Péter lett a frakcióvezető, általános frakcióvezető-helyettesnek pedig Csárdi Antalt választották.

A DK segítségével tudtak 2022-ben frakciót alapítani

Mint ismert, az LMP az előző parlamenti ciklus elején még nyolc képviselővel rendelkezett, ez a szám Hadházy Ákos és Szél Bernadett kilépésével hatra csökkent.

Ahogy arról a Mandiner is beszámolt, Idén viszont csak DK-s segítséggel tudtak frakciót alapítani, a Demokratikus Koalíciótól megkapták Dobrev Klára mandátumát, hogy meglegyen az öt képviselőjük.

Nyitóképen Ungár Péter, Csárdi Antal és Keresztes László Lóránt LMP-s képviselő. Fotó: MTI/Illyés Tibor

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
llnnhegyi
2022. április 26. 13:12
Ungár Péter nem kerül pénzben az LMP -nek. Minden hivatalos járandóságát átadja a pártnak. Cserében kapja a tisztségeket. Járhat "más" helyekre, feltűnés nélkül,nem kell sátrak alatt kúsznia ki-be.
DFK
2022. április 26. 07:23
Veszélyes lesz a parlenti WC.
Szerintem
2022. április 26. 06:39
Csárdi? Csárdinak büntető ügye van. Az Országgyűlés első dolgai közt lesz a mentelmi joga felfüggesztése.
Búvár Kund
2022. április 26. 06:31
A Déká zöld tagozata... :-D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!