Vörös fejjel ordibált Kerpel-Fronius Gábor a Pesti TV stábjával

2022. április 27. 18:22

Úgy tűnik, a baloldali politikusok még nem tették túl magukat a választási vereségen.

2022. április 27. 18:22
null

A Pesti Srácok portál is beszámolt a Fővárosi Közgyűlés szerdai üléséről. Mint az a tudósításukból kiderült, a mikrofonjuk elé „nagyrészt feszengő, kötözködő, sértődött és ordítozó baloldali politikusok kerültek”.

Kerpel-Fronius a jobboldali médiát hibáztatta a baloldal vereségéért 

A momentumos Kerpel-Fronius Gábor főpolgármester-helyettestől azt szerették volna megtudni, mit gondol a parlamenti mandátumok körüli „momentumos színjátékról”,

ám valódi válasz helyett Kerpel-Fronius ordítani kezdett,

a baloldal hatalmas vereségével pedig a Pesti TV-t és a jobboldali orgánumokat vádolta meg, mert szerinte miattuk nem jutottak el az emberekhez. 

Karácsony és Gy. Németh is menekült a kérdések elől

A Pesti Srácok a beszámolóban kitért arra is, hogy Gy. Németh Erzsébet leköszönő főpolgármester-helyettes „menekült a kérdések elől”.

De Karácsony Gergely főpolgármester sem akart arra a kérdésre válaszolni, hogy párttársa, a párbeszédes szélsőbaloldali Jámbor András vajon hogyan jelenthette ki, hogy azért akar jegyző lenni az Országgyűlésben, mert „baromi sok” pénzt lehet vele keresni.

A Pesti Srácok összefoglalóját ITT tekintheti meg.

Nyitóképen Kerpel-Fronius Gábor főpolgármester-helyettes. Fotó: Képernyőfotó

Összesen 128 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
monalisi
2022. április 28. 18:28
Igaza van ! Oda jutottunk a 12 év alatt hogy a fővárosba menekítették az összes leszerepelt komcsit, tehetségtelen libsit, akik bár az egész országot is akarták, de csak Budapestet tudták tönkretenni. És nem tanulnak semmiből !! Most a leszerepelt politikusaikat beviszik a fővárosi közgyűlésbe ! Mi van ezeknek a fejében ? Politikai öngyilkosságra készülnek ?
Seemann60
2022. április 28. 16:27
Miért nem vágták jól pofán a szarházit?
KBA98
2022. április 28. 16:20
Ennek a baromnak volt egy tisztességes Ödön nevű orvos őse!
khomeini
2022. április 28. 10:52
Tetszik!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!