Kocsis Máté lesz a Fidesz frakcióvezetője

2022. április 21. 10:43

A hírt Gulyás Gergely jelentette be a Kormányinfón.

2022. április 21. 10:43
null

A jelenlegi szándék szerint a május 16-i héten fogja az Országgyűlés megválasztani a miniszterelnököt, ezt követően 1-2 nappal alakul meg a kormány – jelentette be a Gulyás Gergely a csütörtöki Kormányinfón. Ennek feltétele a miniszter ismertetése szerint az, hogy az új Országgyűlés elfogadja a kormány szerkezetéről szóló törvényt, ezt május 2-át követően beterjesztik.

Orbán Viktor tárgyalt Kocsis Máté frakcióvezetővel, akinek kormányzati feladatvállalást is ajánlott, de Kocsis Máté jelezte, ha választhat, akkor továbbra is frakcióvezető lenne, Orbán Viktor ezután Kocsis Mátét kérte fel a frakció vezetésére – fogalmazott Gulyás. 

Az április 3-ai elsöprő győzelem után újra a munka következik, köszönjük a bizalmat!”

– reagált a bejelentésre közösségi oldalán Kocsis Máté. „Nagy frakció, sok feladat, hatalmas felelősség, óriási megtiszteltetés! Hajrá, Magyaroszág!” – tette hozzá.

Gulyás Gergely: Alaptörvény-módosítást kezdeményez a kormány, a háború miatt is lehet veszélyhelyzet a jövőben

A miniszter a Kormányinfón jelentette be: lehetővé teszik, hogy a szomszédban folyó háború miatt kiszélesíthessék a veszélyhelyzet jogállását. Bővebben...

Nyitókép: MTI / Koszticsák Szilárd

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
olajfa1
2022. április 21. 14:53
Sok sikert! és Jó munkát kívánok!
bogidomi864
2022. április 21. 14:01
Tarthatom, mert az a valóság! Kocsis Máté, Sára Botond egy bites, minden kreativitásból felmentett jogvégzettek! Az erkölcsi deficitet még nem is tárgyaltuk ki!
Sulammit
2022. április 21. 13:14
Tisztában van a képességeivel. Legalább jókat nevetünk a parlamenti okos és humoros felszólalásain, amivel "megajándékozza" az ellenzék frakcióvezetőit.
llnnhegyi
2022. április 21. 12:42
Gratulálunk! Kiváló szervező. Éles eszű, intelligens ember! Jó egészséget kívánunk hozzá! Hajrá Magyarország! Hajrá Fidesz!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!