The Telegraph: Orbán Viktor „átmegy Trumpba”, ha elveszíti a választást

2022. április 04. 12:21

A választások előtt Hadházy Ákosra hivatkozva publikált egy cikket a brit lap.

2022. április 04. 12:21
null

Hadházy Ákost idézte a választások előtti, vasárnap reggeli írásában a The Telegraph, a képviselő szerint egy esetleges ellenzéki választási győzelem esetén „nem lesz tiszta átmenet”, és tartani lehet attól, hogy Orbán Viktor
miniszterelnök Donald Trump volt amerikai elnökhöz hasonlóan

A Márki-Zay Péter ellenzéki miniszterelnök-jelölthöz közel álló Hadházy arra is rámutatott, hogy Trumphoz hasonlóan Orbán Viktor is választási csalással vádolta ellenfeleit a választásokat megelőzően, miközben a 12 éve most először szoros választási versenyre kényszerülő Fidesz azzal vádolja az ellenzéket, hogy

belesodornák Magyarországot az ukrajnai háborúba,

és „brutális” megélhetési válságot okoznának.

Nyitókép: Brendan Smialowski / AFP

Összesen 62 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kombinátor
2022. április 04. 18:18
nem kéne már egyszer rohadtul felpofozni ezt a trágár faszkalapot?
Házam Hazája
2022. április 04. 15:58
" ...az ellenzéket, hogy belesodornák Magyarországot az ukrajnai háborúba, és „brutális” megélhetési válságot okoznának." Ezek tények és nem vádak. Bérbe adnák az országot a nyugatnak!
huda
2022. április 04. 14:18
Na ezért van külföldön rossz hirünk ,mert ilyen nemzet áruló mocskos ,balos rohadékok, belehazudnak minden médiába ,köpni való vagy, Hadházy EGY RONGY EMBER ENNYI!
Vakfolt
2022. április 04. 13:53
Mi van bazmeg, megállt a napórátok? Visszafele folyik az idő? Barmok.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!