Lengyel László szerint a baloldalnak nincs elképzelése Budapestről (videó)

2022. május 05. 12:04

A politológus úgy véli, ha nem tudja magát összerakni a főváros, akkor a baloldal elveszítheti a 2024-es önkormányzati választást.

2022. május 05. 12:04
null

Kemény kritikát fogalmazott meg Lengyel László politológus Bolgár György és Bánó András műsorában a TV13-on.

Lengyel elmondta: „Az ellenzéknek nincs semmilyen elképzelése Budapestről, a város nincs vezetve, a kerületek magukra vannak hagyva” Majd azzal folytatta, „hogyha ebből a szempontból nem tudja magát összerakni Budapest és a kerületeit, valamint a Szabad Városok Szövetsége nem tud együttesen fellépni adott esetben európai pénzekért (...)

– hívta fel a figyelmet Lengyel.  Bánó András az elhangzottakra pedig úgy reagált, „hogy akkor nemcsak kisebbségben maradsz, hanem át is állsz a többséghez. S tényleg azt mondod, hogy

Deák Dániel elemző a közösségi oldalán e beszélgetés kapcsán azt jegyezte meg, hogy ezek szerint „a baloldal könnyen elbukhatja a fővárost is az önkormányzati választáson”.

Az említett részletet itt tekintheti meg:

Fotó: Képernyőfotó

 

 

Összesen 72 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
blondibarbi
2022. május 06. 20:38
Mára az lett a szokás, hogy a saját emberei baszogatják a baloldalt (...amelynek persze a baloldalisághoz semmi köze sincs !). Még az olyan senkik is, mint a szürkekardigános-rakottnadrágos. :-))
hátakkor
2022. május 06. 15:54
Mikiegér ruszki bárisnyával.
Ata
2022. május 06. 10:01
A nagyapja forog a sírjában, hogy az unokája milyen társaságba került.
Nabakker
2022. május 06. 08:18
Nekem van: beszántani, sóval behinteni :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!