Templomot is megrongált az erős széllel érkező zivatar Somogyban

2022. május 28. 18:12

A csokonyavisontai templom tornyát érte kár.

2022. május 28. 18:12
null

Fákat döntött ki, ágakat szakított le és épületeket, köztük templomot is megrongált az erős széllel érkező zivatar Somogyban – tájékoztatott a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság a honlapján szombaton. A szombatra virradó éjjel érkező viharban nem sérült meg senki, főként utakra, épületekre és villanyvezetékre dőlt fák, leszakadt faágak miatt kérték tűzoltók segítségét – írták. A legtöbb bejelentés dél-somogyi településekről érkezett, a tűzoltók egész éjszaka dolgoztak a károk felszámolásán.

Kitértek rá, hogy Daránynál, Som és Nagyberény között, valamint Somogyudvarhely közelében a vasúti, Szulok és Homokszentgyörgy között a közúti forgalmat akadályozó fákat kellett eltávolítani, Háromfán, Rinyújnépen és Babócsán 700 fogyasztónál szünetelt az áramszolgáltatás. 

A vihar megrongálta a csokonyavisontai templom tornyát is – tették hozzá.

(MTI)

Nyitókép: Facebook

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pragmatika
2022. május 29. 13:45
Itt Kaposvár környékén is nagy volt a balhé. Kiskorpádon nem láttam olyan autót, ami a szabadban volt vihar idején, és ne lett volna behorpadva.
Dr. Greta Grünberg
2022. május 28. 20:37
A hiba nem a nyugatról támadó magyar- és keresztényellenes ciklonokban van, hanem a fallikusan meredező tornyokhoz való perverz ragaszkodásban. Igaz, vannak barlangtemplomok is, azok a jók. Vagy merjenek kicsik lenni a templomok, mecsetek és akkor nem lesz ilyen probléma.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!