Terézvárosi házomlás: súlyosan megsérült a Budapesti Operettszínház egyik táncosa

2022. június 27. 15:46

Hat mentőegységet riasztottak a helyszínre, a mentők négy sérültet láttak el. A legsúlyosabb sérült egy fiatal nő, aki koponyasérülést, gerincsérülést és belső sérüléseket szenvedett.

2022. június 27. 15:46
null

Súlyosan megsérült a terézvárosi házomlásban a Budapesti Operettszínház egyik táncművésze, aki éppen munkahelyére tartott – közölte a teátrum hétfőn az MTI-vel. A kommüniké szerint munkatársuk most kórházi, baleseti ellátásban részesül. Az operettszínház vezetése és társulata támogatásáról biztosítja sérült társulati tagját és családját – írták.

Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője az M1 aktuális csatorna műsorában korábban arról számolt be, hogy a mentők négy sérültet láttak el a VI. kerületi házomlás helyszínén, egy nőt koponya- és gerincsérüléssel vittek kórházba. Hat mentőegységet riasztottak a helyszínre, a mentők négy sérültet láttak el. A legsúlyosabb sérült egy fiatal nő, aki koponyasérülést, gerincsérülést, belső sérüléseket szenvedett. Őt gyors ellátásban részesítették a mentők és azonnal baleseti osztályra vitték – közölte. Három sérült zúzódások, sebek miatt szorul segítségre, őket is baleseti osztályra vitték – mondta a mentőszolgálat szóvivője.

Hétfő délelőtt a Jókai utca 1. szám alatti épület beépítés alatt álló tetőterének egy része az utcára omlott.

(MTI)

(Fotó: Tűzoltók a VI. kerületi Aradi és a Jókai utca kereszteződésében található ötszintes épületnél dolgoznak, ahol homlokzati fal és tetőszerkezeti elemek dőltek az utcára és parkoló autókra 2022. június 27-én. Az omlás az épület tetejéről indult el, amely magával sodorta az alatta lévő erkélyek párkányzatát is, a törmelék a Jókai utcán parkoló gépkocsikra, illetve az úttestre zuhant.MTI/Mihádák Zoltán)

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
rrrrrr
2022. június 27. 16:25
szombat seta kozben egy haz falan lattam a 8 ban h vigyazat, omlas veszely, parkolni csak sajat felelossegre baszki, az osszes belso kerulet eletveszelyes epitkezes nelkul is nincs egy eve a koruti erkely lezuhanasa egy mekinel az egy dolog h allnak pusztulnak a regi berhazak amiert bezzeg hirdetik h parizs 2 vagyunk, az is egy dolog h ezeknel mindig elhangzik 4 evente h lakhatasi problémákra megoldas volna de szarnak bele az hagyjan h nem hasznositjak, de a leszarom gazdatlan mivoltuk miatt a jarokelokre életveszélyesek budapest esik szet
minekkellregisztralni
2022. június 27. 16:19
Felelősöket!
békalepcse
2022. június 27. 16:18
Minél előbbi teljes gyógyulást a kis hölgynek és lelkileg is tudja magát túltenni a baleseten.
Sulammit
2022. június 27. 16:15
Remélem nem törte ketté a pályafutását ez a baleset ennek a szegény balett táncosnőnek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!