Megtámadták és kirabolták Gábor Zsazsa özvegyét

2022. augusztus 15. 07:22

Leütötték és elvitték 11 millió forintos óráját Budapest belvárosában Frédéric von Anhalt hercegnek.

2022. augusztus 15. 07:22
null

A néhány napja a magyar fővárosban tartózkodó herceget a Duna-parton támadta meg egy ötfős banda, akik az összes nála található értékét elvették. Ugyan a 79 éves férfi csak egy éjjel a korzón sétálgató nyugdíjasnak tűnt, hiszen egy sima szabadidő nadrág, egy póló és egy pulóver volt rajta, a rablók kifigyelhették, amikor kivillant a pulóver ujja alól a luxusórája. A több mint 11 millió forintot érő Patek Phillipe nem az ára miatt nagy veszteség Von Anhalt számára – írja a Blikk.

„Ugyan ez az óra 30 ezer dollárt ér, nem szoktam vele villogni, mert nem az értéke miatt hordtam. Azért szerettem azt az órát, mert Zsazsától kaptam ajándékba” – sóhajtott Frédéric von Anhalt herceg, aki először nem is értette, mi történik vele.

„Szeretek a Duna-parton sétálni, mert sok elméket idéz meg, ez volt a feleségem kedvenc helye Budapesten. Már majdnem az Erzsébet hídnál jártam, amikor körülvett öt ember” – emlékezett vissza a herceg, aki talán éppen azért kerülte el a tragédiát, mert nem állt ellen.

„Nem beszéltek, rögtön támadtak. Leütöttek és a kezemet is kicsavarták, de nem álltam ellen. Ha megteszem, talán még súlyosabb lett volna a dolog” – mesélte a Blikknek a részleteket a herceg, aki a támadás után ugyan visszavánszorgott a szállodába és lefeküdt aludni, reggelre azonban, mire az adrenalin távozott a szervezetéből, érezte, hogy sokkal komolyabb a baj, mint hitte.

„A szörnyű fájdalomra ébredtem, nagyon fájt a kezem és az oldalam, valamit a párna is tiszta vér volt a fejsebem miatt. A szálloda recepciósát kértem meg, hogy hívjanak egy mentőt, akik bevittek a Honvéd kórház ügyeletére” – árulta el a német üzletember, akinek végül össze kellett varrni a fejsebét.

Nyitókép: MTI/MOHAI BALÁZS

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
MZperXXL
2022. augusztus 15. 15:20
Vajon az óra volt biztosítva?
csulak
2022. augusztus 15. 14:58
Hat ide "fejlodott" a baloldali BUTApest biztonsaga, KAmuGeri uralma alatt ! SOHA TOBBE BALOLDALT !
MyOp
2022. augusztus 15. 14:49
Fasza herceg, aki éjjel egymagában sétálgat a pesti rakparton. Ha én tudom, hogy herceg vagyok mit az istenyílát keresek díszkíséret nélkül bárhol is a nagyvilágban? Windsorék nem mondták, hogy kell ezt csinálni a hercegnek? Erre idejön, gyalog, nyolcvanévesen, ugyebár mint herceg és rombolja az ország hírnevét. Hogy hiszi el ezután bárki is, hogy Magyarország biztonságos. Vén, hülye herceg.
csjanos
2022. augusztus 15. 12:35
....no...csak ez hiányzott a biztonságunknak...gondolom már nyomon van a rendőrség...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!