„Mit ártott neked a miniszterelnök? Cigány!” – vállalhatatlan komment MZP kiskunhalasi emberétől

2022. augusztus 05. 19:39

Harkai Péter, az MMM önkormányzati képviselője közösségi oldalán fakadt ki vállalhatatlan stílusban. Bár a politikus portálunknak telefonon tagadta, hogy bármilyen tisztséget betöltene, valójában a kiskunhalasi önkormányzat képviselője, ráadásul korábban a Jobbik helyi elnökhelyettese volt.

2022. augusztus 05. 19:39
null
Bokor Gábor
Bokor Gábor

Harkai Péter ellenzéki politikus szerint Orbán Viktor azzal ártotta neki a legtöbbet, „hogy cigány”. A Mindenki Magyarországa Mozgalom kiskunhalasi önkormányzati képviselője Facebook-oldalán rendszeresen oszt meg kormányellenes cikkeket és bejegyzéseket, az egyik ilyen nyilvános posztjához egy ismerőse így szólt hozzá: 

Peti, személy szerint neked Orbán úr mit vétett?”

A Márki-Zay Péter mozgalmában működő politikus erre pontokba szedve közölte, mi a legnagyobb gondja a kormányfővel – az első pontban annyi szerepelt, hogy cigány, majd kifejtette, hogy szerinte a jelenlegi kormány többet lop, mint a Gyurcsány-kabinet. 

Sikerült elérnünk az MMM önkormányzati képviselőjét. Azt akartuk megtudni, mi történt, esetleg feltörték-e közösségi oldalát. Kérdésünkre, hogy

fenntartja-e a miniszterelnökkel kapcsolatos álláspontját, Harkai határozott igennel válaszolt. 

Harkai Pétertől azt is megkérdeztük, hogy jelenleg milyen politikai státuszt tölt be, erre úgy válaszolt, hogy semmifélét. Ugyanakkor a kiskunhalasi önkormányzat honlapja szerint a cigányozó politikus a Mindenki Magyarországa Mozgalom önkormányzati képviselőjeként dolgozik. Portálunkkal csak annyit közölt, hogy az ellenzéki kampányt segítette korábban, aminek keretében szórólapozott. Ennek némileg ellentmond mind jelenleg betöltött pozíciója, továbbá, hogy korábban ő volt a Jobbik helyi alapszervezetének elnökhelyettese.

Nyitókép: Facebook

Összesen 278 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Töki
2022. augusztus 06. 21:31
Jesszusom! Ezek kik? Kik ezek??? Pffúúú! Csak amit a baloldali neolibernyák lőzungosan szajkóz, azt mondja vissza! Hihetetlen ostoba állat! És ez valami politikus? Gyönyörű!
Seniormerga
2022. augusztus 06. 19:39
Te írtad: "....próbálnék ebben a tetves országban normálisan élni és gondolkodni...." Hát akkor miért nem gondolkodsz???? Ki tart vissza???? Azt pedig miből számoltad ki, hogy a kétharmad egyszámjegyű IQ-val rendelkezik????? Saját kútfő, vagy a Pulai-féle közvéleménykutatásból deriváltad (származtattad, hogy értsd). Az arrogancia pedig felőled és belőled árad, nem az irányodba. Téged nem bántunk, mert a szellemi retardáltak segítségre szorulnak, nem pedig támadásra. Mi (egyszámjegyes IQ-sok) ezt tudjuk és eszerint járunk el, ellentétben a ti oldalatokon tébolygókkal szemben, akik mindent és minden körülmények között támadnak, mert o1g!!!! Ennyi telik tőletek, sokszámjegyű IQ-soktól. A magam részéről csak gratulálni tudok neked, te pártnélküli tisztánlátó.
olajfa1
2022. augusztus 06. 13:58
A 100%-ban OLÁH CIGÁNY MZP gyűlöl minden más cigányt... -a CSAK részben cigány származásuakat meg leginkább!!!... MERT ŐK MÁR KULTÚRÁLISAN NEM SZÁMÍTANAK CIGÁNYNAK!!!... No de a 100%-ban -több nemzedéken át bizonyított- OLÁH CIGÁNY senki mást nem fogad el csak a saját oláh cigányságukat... de az oláhok mág magyukat is gyűlölik!!!... Na ilyen gyűlöletes Márki-Zay... /és ezért felelt meg leginkább Gyuribácsiéknak Márki-Zay mert Márki-Zay még a saját fajtáját is gyűlöli! Vagyis Gyuribácsiéknak azért felelt meg leginkább Márki-Zay, mert Ő mindenkit gyűlöl! leginkább a magyar embereket... beleértve Gyurcsány Ferencet is!
csulak
2022. augusztus 06. 13:39
MakiZaj hazudni a baloldal hazudik ! https://www.youtube.com/shorts/Jp0dp2lKZkI
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!