Paul Lendvai szerint Soros György többet tett a magyarságért, mint Széchenyi István óta bárki

2022. augusztus 15. 15:42

Az újságíró „nagyon cinikus” politikusnak tartja Orbán Viktort.

2022. augusztus 15. 15:42
null

Paul Lendvai bécsi otthonából jelentkezett be a Klikk TV Mélyvíz című műsorába Németh Péter meghívására. A téma elsősorban Orbán Viktor nemzetközi megítélése volt mind a tusnádfürdői beszéde, mind a dallasi látogatása tükrében.

Orbán két világban él. Az egyik a nemzetközi, a másik a magyar és a kettő között valahogy megszakadt a kapcsolat” 

– fogalmazott Paul Lendvai. Az újságíró a műsorban elmondta, hogy szerinte Soros György többet tett a magyarságért, mint Széchenyi István óta senki.

Az újságíró kifejtette, nem tartja a miniszterelnököt személyében antiszemitának vagy rasszistának. „Én egy nagyon cinikus politikusnak tartom, ezt el is mondtam különböző interjúimban. Az viszont érdektelen, hogy mi van az ő személyében, amikor politikai beszédeiben, nyelvezetében és egész politikájában mindig a legrosszabb ösztönöket szolgálta”.

A teljes beszélgetést ide kattintva hallgathatja vissza.

Nyitókép: Georg Hochmuth / APA / AFP

Összesen 170 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Benedek Zsolt
2022. augusztus 17. 16:24
És mi, fukarok, még a termőföldünk harmadát sem adtuk oda neki meg a csapatának...
Rizsa
2022. augusztus 16. 09:03
Tényleg ? Akkor azért fáj a hátam ?
utolsó kisgazda
2022. augusztus 16. 04:16
REZSICSÖKKENTÉS ! (karlendítés) Amerika menjen a kurva anyjába Európai Unio menjen a kurva anyjába. Ti meg maradjatok itt. FELCSÚT ! (karlendítés)
Zilizi Gábor
2022. augusztus 15. 21:19
Hát igen. Bécsből látszik a legtisztábban hogy ki tett a magyarságért a legtöbbet. Budapestről meg tisztán látszik hogy az osztrák főváros tele van migroncsokkal. Ugye Budapesten nem lövöldöztek az utcán mint ott... Az egész főváros be volt trotyizva. De hun van már az? Ki emlékszik rá? Ebből is tisztán látszik hogy a progresszív gondolatok gyilkolnak egyszerű kávézóban ülő embereket. El mehetnének melegebb helyekre ilyen riportokkal!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!