Ungár Péter: Az a célom, hogy az LMP megkerülhetetlen erő legyen

2022. augusztus 26. 22:07

Azt viszont nem gondolja, hogy az LMP-nek lesz a legnagyobb tömegbázisa Magyarországon.

2022. augusztus 26. 22:07
null

A LMP pártelnöki posztjáért induló Ungár Péter az Index Kibeszélő című műsorának legújabb részében nyilatkozott. A zöld politikus kijelentette, hogy „nekem az a célom, hogy a ciklus végére, 2026-ra egyértelműen nemcsak hogy az LMP Magyarország Zöld Pártja,

Hozzátette, hogy ennek ellenére nem gondolja, hogy az LMP-nek lesz a legnagyobb tömegbázisa Magyarországon, de lehet belőle „egy létező és jelentős párt, amely megbízható partner, jó szövetséges tud lenni, és kérlelhetetlenül kiáll azokért az ügyekért, amiket fontosnak tart”.

Nyitókép: Mandiner/Földházi Árpád

Összesen 67 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kiss Mária
2022. augusztus 29. 04:33
De azért a Fidesznek és anyádnak is megfelelj! Semmi önálló célt nem tudsz felmutatni. Nem lehet eldönteni hová is tartoztok,mi is a célotok végül is ? Csak úgy elvagyok.Mint pl. Gyurcsányék. Lehet, hogy az érdeketek ezt diktálja de az emberek érdeke nem ez .
kaffogó hebrencs
2022. augusztus 28. 10:11
Én meg le akarom győzni sakkban Magnus Carlsent.
néhai Ch.Pilot
2022. augusztus 27. 23:48
Már az. Simán átlépi bárki. :-D
machet
2022. augusztus 27. 22:16
Már most elmondhatom hogy baromságokat beszélsz.Ti megkerülhetetlen erő?A szokásos kamu önbátorítás.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!