Orbán Viktor: Hiba lenne, ha az ellenzékkel való együttműködésre alapozná a kormány és az ország a politikáját (videó)

2022. szeptember 30. 10:27

A miniszterelnök a Kossuth rádióban arról is beszélt, hogy a magyar ellenzék nem ura saját magának, Amerikából pénzelik őket.

2022. szeptember 30. 10:27
null

Ahogy arról lapunk is beszámolt, péntek reggel a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország című műsorában adott interjút Orbán Viktor miniszterelnök.

A kormányfő a beszélgetés során kitért a magyar ellenzékkel való együttműködésre.

Mint fogalmazott: „Nehéz együttműködni olyan emberekkel, akikről tudod, hogy nem urai a saját akaratunk, hanem valaki másnak a kottájából játszanak”.

Majd azzal folytatta, hogy „nehéz együttműködni valakivel, hogy te tudod, hogy megvásárolták a partneredet és a ott háttérben van valaki, és neked nem is ezzel kéne tárgyalni, hanem a háttérben lévő emberrel. Úgyis ő dönti el, hogy mi lesz” – hangsúlyozta Orbán Viktor.

„Így nehéz együttműködni bárkivel. A magánéletben is nehéz, az üzleti életben is nehéz és a politikai életben is – sorolta.

– hangoztatta a miniszterelnök.

„Ők nem urai saját maguknak. Amerikából pénzelik őket. Aki fizet az rendeli a nótát. Ezzel kell élnünk, most ilyen ellenzékünk van” – szögezte le Orbán Viktor az interjúban.

„Nincs annyi amerikai dollár, amivel meg lehetne őket vigasztalni”

Bohár Dániel, a Megafon munkatársa az elhangzottakhoz annyit fűzött hozzá közösségi oldalán, hogy 

A Kossuth rádióban elhangzott interjú vonatkozó részletét alább tekinthetik meg:

Nyitókép: Képernyőfotó

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
betakentaur
2022. október 01. 09:33
Ennyi, nem kell ezt tovább ragozni.
syphax
2022. október 01. 06:54
A "hazai" ellenzék olyan gyenge, MINT A "MOSOTT" SZAR. NYUGATI-AMERIKAI GYÁMOLITÁSRA SZORUL ÉPPENSÉGGEL AZÉRT, MERT A "SAJÁT EREJÉBŐL" KÉPTELEN MEGÁLLNI A SAJÁT LÁBÁN. Ennélfigva értelmetlen velük akár 2 értelmes szót is váltani (nem is nagyon lehet, annyira szellemi fogyatékosak, azaz hülyék) MERT NEM URAI A SAJÁT DÖNTÉSEIKNEK, CSAK LAKÁJ-KISZOLGÁLÓI AZOKNAK, AKIKTŐL A ZSOZSÓT KAPJÁK. Impotens.idióta brancs a magyarországi ú.n. ellenzék, és egyre még tovább gyengül--hálisten(!)--már ha még lehet, mer' így is a béka segge alatt dekkolnak.
kukubenko
2022. szeptember 30. 18:07
Megjöttél te is, te mocskos moslékfelszopó undormány??? Ki a gazdád nigger??? Moslékos vagy az biztos, talán valami kazárfasztszopó yobbikos. Húzz el a redvás judeobolsevik kazárszopó jó anyukádba. Te vagy a következö. Figyellek, moslékos disznó. Itt van a lehetőség ennek a mocskos féregnek az eltávolítására.
Lajoss
2022. szeptember 30. 17:57
Miért cserélték le a női mikrofonállványt?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!