Kocsis Máté: Gratulálok a harmadik Gyurcsány-kormány megalakulásához

2022. szeptember 26. 18:42

„Reméljük, hogy az árnyék marad” – hangsúlyozta parlamenti felszólalásában a frakcióvezető.

2022. szeptember 26. 18:42
null

Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője frappáns választ adott Gyurcsány Ferencnek, a DK elnökének, aki  Orbán Viktor napirend előtti felszólalása után úgy fogalmazott,  „Van rongy ember, vannak még rongyabbak. És van a legrongyabb ember”.

A frakcióvezető elmondta, kétféle ember ül a DK-s képviselők soraiban:

 Majd gratulált a „harmadik Gyurcsány-kormány megalakításához”.

Kocsis ezt követően megjegyezte, hogy „ez most ugyan árnyék, de Önök rá is vetődtek erre.”

„Akkor sem csináltak semmit”

Ezt követően emlékeztette Gyurcsány Ferencet, hogy „egyszer már volt olyan, hogy Önök úgy tettek, mintha kormányoztak volna. (...) De akkor sem csináltak semmit és most sem fognak. (...) Bár ne csináltak volna semmit” – szögezte le Kocsis.

A nagyobbik kormánypárt frakcióveztője ezek után ismertette a Gyurcsány-kormány által levezényelt, a lakosságot negatívan érintő intézkedéseket, mint a bérek és nyugdíjak elvonása, adóemelés, eladósodás, önkormányzatok kivéreztetése és a családtámogatások megszüntetése. 

– zárta gondolatait Kocsis Máté.

Kocsis Máté teljes felszólalását alább tekinthetik meg:

Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

 

 

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Attologic
2022. szeptember 27. 17:35
Én is gratulálok, csak így tovább a teljes züllés felé Feri! sose felejtsd el hogy reggel is, délben is és éjszakai folyton-folyvást hazudtatok! Mennnyé...azt igyáááá egyet!
figyelő4322
2022. szeptember 27. 03:13
Világos, hogy az árnyék székében marad az árnyék kormánya... Ha kimerészkednek a fényre, és esetleg az áldott NAPFÉNY nem égeti el őket...akkora pofonokat kapnak, hogy abban minden lesz, csak köszönet nem! Örök árnyékra vannak kárhoztatva.
olajfa1
2022. szeptember 26. 22:56
A harmadik Gyurcsány kormány a pálya szélén az árnyékszékben várja hogy ezt a meccset is lefújják...
véna
2022. szeptember 26. 20:13
Nem emlékszem pontosan de pár éve valami olyasmit mondott, hogy nem teszi be a lábát Országházba amig Orbán a kormányfő. Amikor bemegy majd akkor ezt majd kormányfőként fogja tenni. Lehet, hogy ez a hibbantnéró azt hiszi a DK nyerte tavasszal a választásokat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!