Rehabilitációs intézetben lábadozik az Operettszínház házomlásban megsérült táncművésze

2022. szeptember 04. 13:06

Kerekesszékbe kényszerült, de vissza akar térni a színpadra a fiatal balerina.

2022. szeptember 04. 13:06
null

Ahogy arról a Mandiner is beszámolt korábban, a Budapesti Operettszínház 26 éves balettművésze június 27-én szenvedett súlyos, életveszélyes sérüléseket, amikor az Aradi utca és a Jókai utca sarkán álló ház homlokzata leomlott. A Bors információi szerint a fiatal nőt hosszas kórházi kezelés után már átszállították az Országos Orvosi Rehabilitációs Intézetbe.

A lap úgy tudja, hogy a balerina szellemileg teljesen ép, kommunikál a szeretteivel, a kezét is tudja mozgatni, azonban kerekesszékbe kényszerült.

Visszavágyik a színpadra

A Bors értesülései szerint bár a fiatal táncossal orvosai közölték, hogy kevés remény van rá, hogy visszatérhet a színpadra, ő ennek ellenére hisz abban, hogy teljes felépülhet. 

Rehabilitációja jelenleg is tart.

Az új fejleményekkel kapcsolatban a Budapesti Operettszínház is kiadott egy közleményt, amelyben az írták, augusztus 28-án a színház vezetősége és művészei hálaadó szentmisén vettek részt az Avilai Nagy Szent Teréz Plébániatemplomban. Ezenfelül az Operettszínház folyamatos, napi kapcsolatban áll a közvetlen hozzátartozókkal, valamint amint arra lehetőség nyílt, személyesen látogatta meg a művészt a kórházban – idézte a portál színházi tájékoztatót.

Nyitókép: MTI/Mihádák Zoltán

 

 

 

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ipolypart
2022. szeptember 04. 23:07
Teljes gyógyulást kívánok neki és találja meg a helyét az új életében.
Zolotarjov
2022. szeptember 04. 20:26
Teljes gyógyulást!
balbako_
2022. szeptember 04. 19:12
Az orvostudomány és a lány hite csodákra képes! Isten segítse meg, hogy teljesen felépüljön és meg tudja valósítani a terveit.
Sulammit
2022. szeptember 04. 18:46
Minden elismerésem ennek a balett táncosnőnek a hitéért, kitartásáért, erejéért. Gyógyulást, teljes felépülést kívánok és egy vastapsot, ha újból látunk a színpadon.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!