Szétrepedt a koponyája egy Népliget mellett összevert férfinak

2022. október 31. 17:59

Nagy verekedés volt, a szemtanúk horrorfilmről beszélnek.

2022. október 31. 17:59
null

Az Index arról ír, hogy szombat délelőtt a népligeti aluljárónál, a villamosmegállóban egy 26 éves és egy középkorú férfi verekedett össze, ököllel verte egymást, miután a fiatal belekötött az idősebbe. A verekedés közben legurultak a lépcsőn, egyikük életveszélyesen megsérült, szétrepedt a koponyája. A TV2 azt írja, hogy egy szemtanú szerint a verekedés olyan volt, mint egy horrorfilm. A vérnyomok még mindig látszódtak hétfőn.

A szemtanú szerint kegyetlen volt, amit látott. „A két ember leesett,

– mondta a szemtanú, aki szerint a férfi egy éles lépcsőfokba verte be a fejét. „Olyan volt, mint egy horrorfilm. Láttam, ahogy itt fekszik, ki van csavarodva a lába, és tiszta vér minden, mert ömlik a füléből” – tette hozzá. A támadót két órán belül elkapták egy 9. kerületi lakásban. Azt írják, a 26 éves támadó szinte sértetlenül megúszta a verekedést, mivel a lépcsőn legurulva a hátára esett, nem sérült meg.

Nyitókép: Police.hu

 

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
formaegy
2022. november 02. 18:58
A libsi-komcsi-náci banda erre büszke Bp-en.
benedek77
2022. november 01. 06:30
Rend van na:)
Akitlosz
2022. október 31. 20:00
Ilyen ez a városi bunyó. Mivel minden vas, aszfalt és beton, lépcső meg járdaszegély így könnyen beveri a fejét és kipurcan, akit kiütnek.
nempolitizálok
2022. október 31. 19:42
Cigány kötekedett.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!