Lopott csónakkal akart a Balatonról Olaszországba evezni egy Németországban élő afgán férfi

2022. október 13. 13:00

Mindeközben abban a hiszemben volt, hogy Csehországban tartózkodik.

2022. október 13. 13:00
null

„Szó bennszakad, hang fennakad, lehellet megszegik”: Németországban élő afgán férfi egy lopott csónakkal akart a Balatonról Olaszországba evezni, miközben abban a hiszemben volt, hogy Csehországban tartózkodik.

: Németországban élő afgán férfi egy lopott csónakkal akart a Balatonról Olaszországba evezni, miközben abban a hiszemben volt, hogy Csehországban tartózkodik.

A vízirendészek 2022. október 12-én 19 óra 43 perckor a Balatonszárszó előtti vízterületre siettek, mert bejelentést kaptak, hogy egy csónakos segítségért kiabál, mert nem tudott partra jutni – írta meg a Police.hu.

A történet innentől lett egészen szürreális.

Az intézkedés során a rendőrök megállapították, hogy a Németországban élő afgán férfi korábban Örvényesről tulajdonította el a csónakot, amivel elmondása szerint Olaszországig akart evezni. A 24 éves férfit – aki abban a hiszemben volt, hogy Csehországban tartózkodik – kimentették és előállították a Siófoki Rendőrkapitányságra, ahol eljárás indítottak ellene.

Nyitókép: MTI/Vasvári Tamás

Összesen 163 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
mitfizetsky
2022. október 14. 17:12
Tuti kivágták Németországból és most eljátssza hülyét. Abban reménykedik, hogy igy mint idióta ott maradhat ráadásul mint beteget biztos eltartják.
Fed74
2022. október 14. 16:54
Ez egy nagyon komoly cikk kutya mandiner! Csicska mandi!
kozakgabor
2022. október 14. 13:17
Sió, Duna, Fekete tenger, Földközi tenger - mi ezzel a probéma? :D
Mirtilla
2022. október 14. 10:26
Agysebészek után jönnek terepszemlére a földrajztudósok .
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!