A kecskékkel való szex nem teszi olcsóbbá az élelmiszereket

2022. november 11. 10:19

Aggályos, hogy a kormány a sajtója révén az állatokkal való fajtalankodás népszerűsítésére használ közpénzeket.

2022. november 11. 10:19
null
Igen Szolidaritás Magyarországért Mozgalom (ISZOMM)

„Az Igen Szolidaritás Magyarországért Mozgalom megrökönyödéssel tapasztalja, hogy a kormánymédia egyes orgánumai a kecskékkel való szexuális műveleteket népszerűsítik a normális emberi kapcsolatokhoz képest.

Az ISZOMM álláspontja szerint az állatokkal történő közösülés, illetve annak propagálása számos jogi kérdést vet fel, amelyekre adott válaszok egy része a büntetőjogban végződhet. Ebben az értelemben viszont semmilyen embert nem sérthet, ha a kormány szócsövei hozzá képest a kecskékkel való párosodást tekintik vonzónak.

Az ISZOMM ugyanakkor erősen aggályosnak tartja, hogy midőn a kormány durván beleavatkozik a magyar emberek szexuális viszonyaiba, addig a sajtója révén mégis az állatokkal való fajtalankodás népszerűsítésére használ közpénzeket.

A párt egyúttal felhívja a figyelmet, hogy bár a kormányoldali kommunikációs aktivisták a kecskékkel való szexuális kapcsolatot előnyösnek gondolhatják magukra nézvést, azonban maga a kecskehús, a többi élelmiszerrel együtt legalább 50 százalékkal drágult az elmúlt egy év alatt. Az árak mérsékléséhez teljességgel elégtelen, ha egyes kormányzati szócsövek primadonnái kecskékkel kívánnak nemi életet élni.”

Nyitókép: YouTube

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
BAJA
2022. november 13. 12:51
Mikor házasodthatnak a progresszívok végre állataikkal?
Szanyi Tibor
2022. november 13. 12:11
Közleményünk időtállósága abban is megmutatkozik, hogy az itt kommentelők jó része is a kecskét választja bizonyos hölgyek helyett. Nos, például jómagam adott esetben inkább lemondok a szexről, mintsem egy kecskébe bonyolódjak. ;)
zakar zoltán béla
2022. november 11. 20:06
zöldhályog?
amca
2022. november 11. 18:57
Szanyi ,alkohol megnyerte a Bangóné Baromez díjat...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!