Gyurcsány bemutatta, milyen a DK házi tv-je

2022. december 04. 18:04

Alakul a DK TV –írta közösségi oldalán a Demokratikus Koalíció elnöke.

2022. december 04. 18:04
null

Mint arról pénteken beszámoltunk, a hét utolsó munkanapján indult el a Demokratikus Koalíció házi tv-csatornája, a DKTV. A péntek esti beszélgetős műsorban szerepelt többek között Kálmán Olga, Gréczy Zsolt, Kuncze Gábor és Vágó István is. Vasárnap reggel a párt elnöke, Gyurcsány Ferenc is jelentkezett közösségi oldalán, ahol egy kisebb képgalériát is megosztott rajongóival arról, milyen is a tévéjük. 

– írta Gyurcsány.

 

Nyitókép: Facebook 

Összesen 62 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
VeJoLa
2022. december 05. 20:01
Ez a roncsderby még a német politikacsinálóknál is szánalmasabb, hisz ezeknek még zsenge koruk mentség a rövidlátó ostobaságukra, sőt, élemedett koruk alapján valószínűbb, hogy tudva és szándékosan "tartják sötétben és etetik trágyával" a saját fanatikusaikat.
Nabakker
2022. december 05. 09:20
Recskások TV-je.
Megtalálta
2022. december 05. 00:01
Ugyan már, nem kell mindig ilyen negatívnak lenni! Ez a tévéműsor kiválóan tükrözi az ellenzék szellemi színvonalát. Én támogatom, hadd lássa mindenki!
teljesenertelmetlen
2022. december 04. 23:19
És jól figyeljünk! Ezek a húzóarcok a DK-ban! Milyen lehet a többi? És komolyan nem találtak más figurát, akit mutogatni lehet, mint aki a faszát kiverte egy ország előtt?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!