„Komálom” – mondja Orbán Viktorról Zalatnay Cini

2022. december 19. 06:45

„Ha jól emlékszem, 1989-ben hívtak zenélni egy rendezvényükre. Ott beszéltem vele először” – nyilatkozta a Mandinernek az énekes.

2022. december 19. 06:45
null

Exkluzív interjút adott a Mandinernek Zalatnay Sarolta énekesnő, akivel beszélgettünk családról, zenéről, börtönről, kommunistákról és még sok minden másról is. Az interjút teljes hosszában ide kattintva olvashatja.

„Komálom” – mondja Orbán Viktorról Zalatnay Cini

Az énekesnőt az interjú során többek között Orbán Viktor miniszterelnökről is kérdeztük. A művésznőtől megtudtuk: ott volt az eredményvárón a Bálnában is. „Amióta az eszemet tudom, jobboldali érzelmű vagyok” – fogalmazott lapunknak.

Arra a kérdésünkre, hogy az énekesnő valahol azt nyilatkozta, személyesen ismeri Orbán Viktort és egykor tegeződtek is, Zalatnay Sarolta elmondta: „ha jól emlékszem, 1989-ben hívtak zenélni egy rendezvényükre. Ott beszéltem vele először.”

Komálom”

– fogalmazta meg véleményét kérdésünkre válaszolva a kormányfőről az énekes.

Zalatnay Saroltával készült interjúnkat teljes hosszában ide kattintva olvashatja!

 

Nyitókép: MTVA Fotó, Zih Zsolt

Összesen 46 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Menhetten
2022. december 20. 12:18
"Örömmel mondanám, hogy ebben a történetben minden csupa tűzijáték és boldogság, de ez a legkevésbé sem így van. Nem szakadt rám a bank, sőt.. Sajnos a történet nagyon is tipikus. Duplázódó, triplázódó, majd megnégyszereződő törlesztőrészletek után egyszerűen képtelenek voltunk előteremteni a befizetendő havi összegeket. Végül a bank vitte is a házat, ahol tizenhat éven át éltünk a lányommal"
Spiltyu
2022. december 19. 10:04
hohohóóó... mit fog majd ezért kapni!
MyOp
2022. december 19. 09:13
Tölcsért csinálok a zsebemből.
Gordon.
2022. december 19. 09:10
Rég vissza kellett volna vonulnia (nem fog!), minden szereplése kínos. Énekelni már rég nem tud, a kinézete ... na, nem akarom bántani. Igaz, itt most kérdezték és a nagyrabecsült közönség imádja a botrányos, zavaros, közönséges ügyeket-témákat. Na de Kossuth-díj??? Anyám, ápolj!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!