Fontos bejelentésre készül Varga Mihály

2022. december 19. 11:21

A tárcavezető kedden leleplezheti a 2023-as terveket.

2022. december 19. 11:21
null

Varga Mihály, pénzügyminiszter és Kurali Zoltán, az Államadósság Kezelő Központ (ÁKK Zrt.) vezérigazgatója kedden 11 órakor tájékoztatót tartanak a 2023-as év finanszírozásával kapcsolatban – számolt be a Portfolio.

A portál szerint a költségvetési kérdéseket fokozott érdeklődés övezi, hiszen az idei évben jelentős mértékű deficitet hozott össze a büdzsé, és a jövő évi finanszírozás kapcsán nagy kérdés, hogy mi a Pénzügyminisztérium és az ÁKK terve a megemelkedett hozamkörnyezetben és az uniós források késlekedése kapcsán.

Nem lenne meglepő, ha a a 2023-as esztendőben a forintkötvények kibocsátása mellett devizakörvények eladását tervezné a PM és az ÁKK – írják a cikkben.

Nyitókép: Mandiner/Földházi Árpád

 

Összesen 120 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
masikhozzaszolo
2022. december 19. 16:57
Én tudnám, mit kell bejelenten! Az autósok már így is elég terhet visznek. Különösen a nagy teherautók. Meg kellene szerintem szüntetni a fizetős parkolást. Nem karácsonyra. Amíg a szankciók vannak. És a magas üzemanyagár. Semmi szolgáltatás, csak a lóvé lenyúlása. Nehogy már az legyen a munka, hogy pénzt kell beszedni! A Covid alatt is eltörölték. Kivétel mondjuk a parkolóház, ott legalább össze kell szedni a szemetet. És valami épületet fenn kell tartani.
stug
2022. december 19. 13:46
Viktorland https://m.youtube.com/watch?v=Sx2skZ7sPWU&t=55s
ChatBot
2022. december 19. 13:32
Mivel a jelenlegi gazdasági káoszért nagyrészt Varga Mihály a felelős, indokolt, hogy végre vállalja a felelősséget és lemondjon.
-Zsolt-
2022. december 19. 13:11
Egészen mostanáig legalább annyi becsülete volt ennek a csinovnyiknak, hogy legalább befogta a száját, de mostanában egyre többet kezdik futtatni. Kell az ellensúlyozás Matolcsy elszólásaira?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!