„Értékelem, hogy feltörölte a mocskot amit csinált” – szürreális sztori Perintfalvi Rita és Győzike találkozásáról egy nyilvános vécében

2023. január 14. 10:42

A liberális teológusnő szerint a legújabb klipjében OV22-es rendszámú Ferrarit megvillantó énekes „megállás nélkül obégatott”.

2023. január 14. 10:42
null

A 2023-as év eddigi legszürreálisabb bejegyzésével jelentkezett Facebook-oldalán Perintfalvi Rita. A liberális teológusnő nem kevesebbet állított, mint hogy egy budai koedukált (!) mosdóban futott őssze Győzikével, akinek legjabb klipjében feltűnik egy OV 22 rendszámmal ellátott Ferrari is. „Nagyon vicces ez az OV 22 rendszámú Ferrari Győzike klipjében, de én nem vagyok egy cseppet sem meglepődve, ugyanis

 – írja a bejegyzésben, majd részletesen mesél a találkozásról:

„Tök komolyan! (...) A szépségszalon mosdójában terveztem, hogy gyorsan sminkelek egyet. 3 perc. De a legnagyobb meglepetésemre ott állt mellettem Győzike az egyik tükör előtt, úgy tűnt, mint aki arcot mos, borotválkozik és hajat mos egyszerre. Ott a mosdó csapja alatt... De valami szédületes tempóban. Nála volt a borotvahabja, amit ideges mozdulatokkal csak úgy a kezével vitt fel az arcával, aztán kapkodva előrántott egy borotvát és közben megállás nélkül obégatott, hogy »a múltkor nem volt itt senki! Most meg minden percben jön valaki«! Aztán kapkodott a papírkéztörlők után és kezdte feltörölni a mocskot, amit csinált. Ez mondjuk kifejezetten értékeltem.”

Az LMBTQ-párti teológusnő történeteit azért fenntartásokkal kell kezelni. Korábban is előfordult már, hogy olyan állítása szerint vele megtörtént sztorikat osztott meg, amelyek legalábbis nehezen hihetők.

Nyitókép: Partizán YouTube-csatorna

Összesen 109 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sulammit
2023. január 23. 09:55
Ha valaki elmegy egy szépségszalonba, azt nem azért teszi, hogy saját magát kelljen kisminkelnie, hanem azért, hogy egy szakember tegye ezt vele. Egyébként sem hiszem, hogy erős és feltűnő smink nélkül kitenné az utcára a lábát, Perintfalvi. Ennyit a sminkről. A többi egy újabb fantazmagória. Perintfalvi Győzőkéről fantáziál.
Kuka utas
2023. január 17. 11:45
Én igazából csak a Rita miatt jövök a Mandinerre.
Katicza
2023. január 15. 19:07
Aztán te minek sminkelsz? Rajtad nem segít. Áldiploma mögé bújt libernyák egyházellenes, sátánista söpredék.
Gonella
2023. január 15. 18:22
egy esernyő és egy varrógép találkozása a boncasztalon. na az szürreális! ez csak hátborzongató!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!