Az Államkincstár váratlan levelet küldött az otthonfelújítási program résztvevőinek

2023. február 27. 07:55

Mutatjuk a részleteket!

2023. február 27. 07:55
null

A Magyar Államkincstár váratlan levelet küldött az otthonfelújítási programban résztvevő családok számára. A levélben egyrészt tájékoztatják az ügyfelet, hogy a kérelem beérkezett hozzájuk, másrészt pedig arról is tájékoztatják, hogy

A Kincstár megnövelt létszámmal, folyamatosan végzi a kérelmek elbírálását. Pozitív támogatói döntés esetén az okirat kiállítását követő 5 napon belül folyósítjuk a támogatást.”

Otthonfelújítási támogatást igényelt, de még nem tudja, megkapta-e? - Van egy jó, és egy rossz hírünk!

Nem véletlen, hogy nagyon sok igénylő még mindig nem kapott értesítést kérelme elbírálásáról, és lehet, hogy egy darabig még nem is fog.

Nyitókép: Pixabay 

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Dugin
2023. február 28. 12:03
Mi demceber elején adtuk be és még karácsonz előtt megjött, pedig 150 valamennyi számlánk volt, apró tételekkel. Mondjuk, ahogy láttuk, pont leszarták az egészet.
kunzoo
2023. február 27. 12:44
Az a para hogy a hozzá kapcsolódó hitelszerződésben van egy pont, hogy ha X nap után nem utal a kincstár, felmondhatják a hitelszerződést
darázs
2023. február 27. 09:05
mi ebben a bré King? vagy már a Nap felkelésével is szenzációt kel hajhászni a betevőért?
darázs
2023. február 27. 09:05
mi ebben a bré King? vagy már a Nap felkelésével is szenzációt kel hajhászni a betevőért?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!