Halálos baleset történt Csepelen – konténer zuhant egy kamionra

2023. március 17. 15:11

A rendőrség nyomozást rendelt el az ügyben.

2023. március 17. 15:11
null

Csütörtökön délután halálos baleset történt a csepeli Mahart konténerterminálon: egy konténer a kamion vezetőfülkéjére zuhant, ami összenyomta azt. A sofőr életét vesztette. A rendőrség nyomozást rendelt el az Index információi szerint.

A helyszínen készült felvételen látszik: a konténeremelő daru előrenyújtotta a konténert, az emelő előrebukott és így a konténer rádőlt a kamion vezetőfülkéjére. A Blikk szerint a konténer 27 tonna volt.

Nyitókép: Facebook

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vidėken újrakezdő
2023. március 18. 14:27
"Mozgó teher alatt tartózkodni tilos!"
Takarító
2023. március 17. 22:52
Rakodás közben függő teher alatt tartózkodni tilos.
Madasa Hatter
2023. március 17. 18:38
Isten nyugtassa, részvétem a családnak és kollégáinak..
Madasa Hatter
2023. március 17. 18:37
A lényeg hogy itt valakinek ülnie kell és fizetnie. A tököm tele van már azzal hogy az ellenzék, de a kormány politikusok is csak politizálnak de nem dolgoznak ebben az országban. Mikor áll már föl egy országgyűlési képviselő és kérdezi meg az illetékes minisztert hogy mi a faszért kell minden évben meghalnia Magyarországon 100 embernek mert dolgozni megy. Nem hiszem el hogy ne lehetne leszorítani ezt a számot mondjuk 2-re.. 100 ember = 100 családba nem tér haza apa anya nagyapa nagymama... Magyarország a XXI. században ettől sokkal jobbat tud és érdemel, mindenki figyeljen oda. Ne haljanak már magyarok egy havi fizetésért. Az országgyűlési képviselők meg nyalják ki a seggem, mindkét oldalon..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!