Kocsis Máté Szabó Tímeának: Csak a dollárok számítanak, más nem (VIDEÓ)

2023. március 06. 19:53

A Fidesz frakcióvezetője szerint „Szabó Tímea és mérhetetlen pártja még semmilyen fórumon nem képviselte a magyarok érdekét”.

2023. március 06. 19:53
null

Hétfőn folytatta a parlament a munkáját, és ez a nap is bővelkedett vitákban és riposztokban. Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője is megosztott a közösségi oldalán egy videót, amelyben Szabó Tímeának, a Párbeszéd politikusának szólt oda.

Kocsis a videóban úgy fogalmazott, hogy „azon el kell gondolkozniuk a magyar választóknak, hogy vajon helyes-e, hogy

A fideszes honatya ezután azt kérdezte Szabó Tímeától, hogy „az előző állomáshelyén is annyira utálta az ott lakókat, mint itt?” 

Végül felhívta arra a figyelmet, hogy Szabó Tímea felszólalásában „pont azokat a részeket hagyta ki, amelyek a mi országunk szempontjából igazán fontosak lennének! Erről beszélek, képviselő asszony! Szégyellje magát" – zárta gondolatait Kocsis Máté.

A felszólalásról készült videót alább tekinthetik meg:

Nyitókép: Kocsis Máté Facebook-oldala

***

 

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Scio
2023. március 07. 09:08
Ezt a rekedt hangú, ordítozó, kivénhedt, rusnya luvnyát hideg vízbe kellene meríteni, ahogy az angolok csinálták a "Cucking/Ducking stool-ban... https://www.britannica.com/topic/cucking-stool
pepita
2023. március 07. 07:50
Mi is van a választásokkor sokat emlegetett és timcsikéhez köthető spanyol drog útvonallal.?? Esetleg az csak egy lejárató kamu volt. Vagy benne van valaki a rendvédelmi szervekből??
VasváriPál
2023. március 06. 22:24
Kocsis úr már csak tudja, ezen a téren bátran bízhatunk benne
Takita
2023. március 06. 21:47
Végignéztem ezt a felszólalást. Szabó Timea ahogy besüvölti a parlamenti üléstermet,annyira fül-bántó,hogy az ember a viszolygása miatt elfelejti értelmezni,azt hogy mekkora égbekiáltó marhaságot mond.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!