Beperli a kormányt négy hetilap

2023. március 17. 16:16

Egész pontosan a Magyar Narancs, az Élet és Irodalom, a Jelen és a Magyar Hang.

2023. március 17. 16:16
null

A médiapiac torzítása és a hirdetések egyenlőtlen elosztása miatt készül perelni a kormányt a Magyar Narancs, az Élet és Irodalom, a Jelen és a Magyar Hang – derül ki az interjúból, amelyet a kreativ.hu készített a Magyar Hang lapigazgatójával. 

„Magyarországon szabad a sajtó, ám a szabadsághoz szükséges anyagi feltételek a kormány piaczavaró, egyoldalú reklámköltései miatt is ingatagok. Milyen piac az, ahol a kormány és az állami cégek a legnagyobb hirdetők? A piac torzul, a független média létbiztonsága eltűnik. Ezt a gyakorlatot elégelte meg négy hetilap, és összefogtak.

Eldöntötték, hogy beperlik a kormányt, piactorzítás és a hirdetések egyenlőtlen elosztása miatt”

– jelentette be a MÚOSZ elnöke.

Nyitókép: Facebook

Összesen 90 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
formaegy
2023. március 18. 22:26
Na mi van nem kaptatok a milliárdokból? Nem kaptok a külföldi gyilkos náciktól? Még nekik sem vagytok jó? )))))))))))))
NullaSalus
2023. március 18. 22:23
Szóval a kormánynak pénzelnie kellene azokat a lapokat, amelyek folyamatosan uszítanak ellene és hazudoznak róla? Vastag a bőr azon a bizonyos pofán, mit ne mondjak. Inkább menjenek kalapolni a Szabadság térre, ha már fényesnyugatos piaci alapon nem maradnak meg.
Lajoss
2023. március 18. 16:32
Egy pártállam így működik.
Box Hill
2023. március 18. 15:15
"Milyen piac az, ahol a kormány és az állami cégek a legnagyobb hirdetők?" A kommunista elvtársaitok által kisemmizett magánemberek piaca, ahol nem maradt tőkeerő magánkézben, hogy vállalkozásaikat hirdessék. Ausztráliában csak autókereskedők több egész oldalas hirdetésekkel tudtak jönni napilapokban. Itt is lehetne, ha nem lettek volna az elvtársak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!