Ilyet még nem csinált a Lidl: lehet, hogy házhozszállítás lesz a vége

2023. március 19. 15:26

Nagy újítást tervez az itthon piacvezető áruházlánc.

2023. március 19. 15:26
null

Sokat sejtető nyilatkozatott tett közzé a Lidl, mely alapján a vásárlók és a versenytársak készülhetnek arra, hogy az itthon vezető kiskereskedelmi lánc hamarosan bejelentheti az online vásárlás elindítását – írja a Világgazdaság.

A lap arról érdeklődött az itthon piacvezető kiskereskedelmi láncnál, hogy miért nem érhető el a Lidlnél házhozszállítási opció a vásárlók számára, és hogy tervezik-e bevezetni ezt a szolgáltatást, ha pedig igen, mikor.

A kérdés kapcsán megerősítették, hogy a Lidl Magyarországnál jelenleg nem elérhető az online vásárlás,

viszont hangsúlyozták, hogy a vállalat folyamatosan vizsgálja a bevezetés lehetőségét.

Ennél konkrétabbat azonban nem árultak el.

***

Nyitókép: MTI/EPA/Koca Sulejmanovic

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Osztap Bender
2023. március 20. 07:23
Vajon hová lett a tegnap esti, a szentendrei áruházzal kapcsolatos kommentem elvtársak? Csak nem a Lidl fizetett hirdetése ez a cikk, így aztán a valóságról nem írunk, nem beszélünk. Ha valaki pedig megkísérli ezeket vázolni, azt azonnal kicenzúrázzuk, jó és hithű bolsevik módra. Szóval helyeslitek a 8 dekás 10 dekát, a 80 dekás egy kilót, az 1,25 liter másfél litert, mindent dupla áron? Ez a jó árut, jó áron akció lényege, ugye?
CertificateOfVaccinationIDentification
2023. március 20. 00:45
Neszesemmi,fogdmegjól-cikk. A házhozszállítás azoknak lehet opció, akik annyira öregek vagy betegek, hogy nem tudnak járni. Egyébként nem rossz hely, de egyre kevésbé szeretem. Elkezdték kiírni a pékárukra, hogy az összetevők listáját nézzük meg a lidl.hu/pekaru oldalon. Há' wazze, amikor ott vagyok a boltban, akkor nem a gép előtt ülök, hogy rámenjek a honlapjukra, ott akarom látni kiírva. (És okostelefonom sincs, de ha lenne, se azzal szeretném az időt a boltban tölteni, hogy előkeresem az oldalukról az összetevőlistát az előfizetéses internetemmel - ha van.) Ami akciós, az általában megéri, de ami nem, az ritkán. A sokmagvas kenyér árát is felvitték 600 Ft-ra, miközben a mennyiségét lecsökkentették 40-ről 35 dekára. Hülyének nézik az embert? Ezek után még ritkán se veszek, inkább megyek a pékségbe.
Gèbi
2023. március 19. 19:29
Néhány évig működhet a dolog utána fenntarthatatlanná válik.
lurker
2023. március 19. 17:11
A Lidl egy szar. mindenből a legócskább minőséget hozza be cserébe jó drágán. a hülye magyarok meg imádják, sose értettem. Rossz magyar, rossz!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!