Vizsgálat a 444-en belül: többen panasszal éltek az egyik középvezető ellen

2023. április 26. 16:51

Az érintett személy „toxikusan, zaklató magatartást folytatott”, átszervezték a működést.

2023. április 26. 16:51
null

Azonnali hatállyal átszervezték a 444 működését, miután több munkatárs is kikelt egy középvezető ellen, aki állításuk szerint 

„toxikusan, zaklató magatartást folytatott”.

A Media1 információi szerint senkit sem bocsátottak el a laptól, ám a 444-nél vizsgálat indult az ügyben. A Media1 azt írja, hogy

„komoly, cégen belül belső feszültségek előzték meg a panasz megtételét”.

A lap vezetése külső szakértőt is hívott, hogy kivizsgálja az ügyet, pontosan mi is történt, ám az nem igazolt zaklatást. Kardos Gábor, a lap kiadójának vezetője a Media1-nek megerősítette a vizsgálat tényét, ami nemrég ért véget. 

„Valóban volt nálunk egy független, szakértői vizsgálat középvezetői magatartással kapcsolatos dolgozói panaszok miatt. A vizsgálat maga lezárult, munkahelyi zaklatást nem állapított meg, azonosított ellenben konfliktusokat és hibákat, amik a panaszok kialakulásához vezethettek. A szerkesztőségünk nyugodt munkája érdekében szükséges átszervezésen túlvagyunk. A mélyebb megértés, tanulás, és a konfliktusaink feloldását célzó további átalakítások érzékenyre tervezett folyamatát megkezdtük.” – áll a levélben. 

Nyitókép: Facebook

 

 

 

Összesen 63 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Osztap_Bender
2023. augusztus 02. 07:14
„toxikusan, zaklató magatartást folytatott”.......................................................Csak nem valódi munkára akarta fogni a sok belpesti zsidó hablatyolót? Végzetes hibát követett el.
Lorne Malvo
2023. április 29. 11:51
ki volt az? nevet vagy kezdőbetűket írjatok már pls. az impresszum szépen el lett tűntetve, nehogy ki tudjam keresni, hogy kik a középvezetők! de az internet ugye nem felejt: https://web.archive.org/web/20230427095308/https://444.hu/impresszum
Zokni
2023. április 27. 09:39
Kedves Mandi! Ezt bezzeg lihegve publikálják, és saját munkaügyi problémáikat bezzeg elhallgatják. Amikor vkinek elege lesz a kézi vezérléses kormánypártiságból - és talál magának független műhelyt, mert hogy, hogy nem, azok megritkultak..
Syr Wullam
2023. április 27. 07:03
Kardos Gábor (Magyar Jeti Zrt. vezérigazgató): "A mélyebb megértés, tanulás, és a konfliktusaink feloldását célzó további átalakítások érzékenyre tervezett folyamatát megkezdtük." Állat. :-)))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!