Börtönbe vonult Lagzi Lajcsi

2023. április 26. 11:54

Csütörtökön délelőtt megkezdte 3 év 6 hónapos börtönbüntetésének letöltését.

2023. április 26. 11:54
null

Galambos Lajos csütörtökön délelőtt 10 órakor vonult be a baracskai börtönbe, hogy letöltse a bíróság által tavaly decemberben kiszabott 3 év 6 hónap börtönbüntetést, írta meg a Blikk. A zenészt gáz-, víz- és áramlopás miatt ítélték el.

Ahogy korábban a Mandiner is beszámolt róla, Lagzi Lajcsi egészségügyi problémákra hivatkozva nem volt hajlandó februárban börtönbe vonulni. A bíróság később elutasította a felmentési kérelmét, és egyértelművé vált, hogy le kell töltenie a büntetést. 

Az elmúlt napokban már lehetett sejteni, hogy hamarosan börtönbe megy, mert megszakította a kapcsolatot a külvilággal, és egyre több időt próbált családjával tölteni.

***

Nyitókép: MTI/Lakatos Péter 

Összesen 54 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
NTLLK
2023. április 26. 20:44
Közmű lopásért elítélt személy börtönbe vonult, letölteni a kiszabott büntetést. Mi ezen a hír?
kishal
2023. április 26. 19:15
Testhez álló feladat a számára: Az ébresztőt és a takarodót fújhatja kincstári kürtön.
Fundamentalista
2023. április 26. 18:39
Amikor anno bevonultam az MN-be (még 18 hónap volt), a második este azzal nyugtatta a rajpékánk a riadtszemű rüszüket: - emberek, gondoljanak arra, hogy ilyen közel még nem voltak a leszereléshez! Most, hogy bevonult a kóterbe, Madárfejű Lajcsika se volt még ilyen közel a szabaduláshoz. Ha simlizés helyett februárban bevonult volna, még közelebb lenne. De ez már legyen az ő dolga.
Ati Papa
2023. április 26. 16:52
Ha már tényleg nem engedik tovább szimulálni, akkor még a liberális bíró szerint is megérdemli a kiszabott büntetést. Ezek után már igazán pofa kell ahhoz, hogy visszaküldte Novák Katalinnak a jól meg nem érdemelt állami kitüntetéseit.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!