Gyöngyösi Orbánról: Csicska miniszterelnök

2023. április 14. 21:41

Sajátos világmegfejtéssel élt a régen zsidókat listázni akaró jobbikos politikus.

2023. április 14. 21:41
null

Gyöngyösi Márton – David Pressman után – a Spirit FM vendége volt. Az Aktuál című műsorban kifejtette, hogy a Széder-est után írt egy posztot a Facebook-oldalára, amiben elhatárolódott 11 évvel ezelőtti önmagától, s bocsánatot kért a mondatai miatt.

– tette hozzá. A Jobbik-Konzervatívok jelenlegi elnöke érdekes világmegfejtést tálalt a műsorban a hallgatóság elé: szerinte nem véletlen, hogy csak azután jelentette be a kormány, hogy támogatja Finnország NATO-csatlakozását, hogy Törökország is bejelentette ugyanezt„Látszik, hogy ebben az esetben a miniszterelnök a törököknek a csicskája, a másik esetben pedig a szankcióknak enged, nem pedig saját elhatározásból dönt...

– jelentette ki.

Nyitókép: Facebook

Összesen 100 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
itsipia
2023. április 15. 23:15
na szóval, gyöngyökgyöngye szerint van nekünk egy tehetségtelen ,de legalább hülye csicska diktátorosdit játszó miniszterelnökünk....:) na meg van 4db 2/3...ugye négy? mert mi vidéki analfabéta alkoholban fetrengő butaságok, 3 után elbizonytalanodunk...:) szóval merre is áll a kacsa csőr...?
vicomt
2023. április 15. 15:12
Gyöngyösi, te tetves hazaáruló, húzz a színészbarátoddal a picsába. Menjetek ahová akartok, csak ne rohasszátok itt a levegőt. Büszke lehetsz arra a szennyes fajtádra. És az a "menő" színészke, aki ott díszeleg mellette, na, az is elhúzhat. Hogy is hívják azt a büszke, beképzelt bariton hangú alakot? Fogalmam nincs. De nem is érdekel, elég a látvány. Majmok. Fizetett majmok. Mind a két alak.
lyon
2023. április 15. 11:56
Akik ennek a segg-hülye életművész Gyöngyösinek beveszik a dumáját azok meg is érdemlik.
Bokros Birka
2023. április 15. 11:46
A széder vacsora zsiráf csicskája megszólalt. Gyöngyösi Téged ingyen megszabadítalak az előbőrödtől, lásd hozom a sniccert! :D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!