Zalatnay Sarolta: Boldogan énekelném a pápa előtt az Ave Mariát

2023. április 24. 21:30

Az evangélikus énekesnő azt is elárulta, keresztet mindig viselt, akkor is, mikor ez nem volt engedélyezett.

2023. április 24. 21:30
null

– Boldogan énekelném a pápa előtt az Ave Mariát! Evangélikus vagyok, az édesanyám az evangélikus püspök mellett szolgált. A Bécsi kapu téri templom kórusában énekeltem kislányként – nyilatkozta a Borsnak Zalatnay Sarolta énekesnő a hétvégi pápalátogatás kapcsán.

– Hiszek Istenben, gyakran imádkozom. Minden este lefekvéskor elmondok egy imát a szeretteimért, akik már nem lehetnek velem. De az élőkért, a saját egészségemért is. A fellépéseim előtt is rendszeresen imádkozom, a hangomért, hiszen mindig élőben énekelek, és fontos, hogy mi történik a színpadon. Keresztet mindig is viseltem, akkor is, mikor ez nem volt engedélyezett. Most is kereszt alakú fülbevalóm van, de itthon is vannak nagyobb keresztjeim – fejtette ki a vallással kapcsolatos gondolatait az énekesnő, az azonban nem derült ki, hogy a Nem vagyok én apáca című dalát is előadná-e.

Nyitókép: Klinghammer Noah

Összesen 68 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Behemót Tamás
2023. április 26. 08:43
Mindig is túltolt mindent. Azon kívül, hogy megvénült és meghízott, nem változott semmit.
Lajoss
2023. április 25. 14:56
Cini,hallottad magad mostanában élőben énekelni?! Miért akarod büntetni a világot?!
Esvány
2023. április 25. 14:24
Zalatnay Saroltának is joga van a megtéréshez. (Az énekléséhez viszont nem ragaszkodnék...) Az elhamarkodottan ítélkezőknek: Mt21,28-32 „Mit gondoltok? Egy embernek két fia volt. Elment az elsőhöz és így szólt: fiam, menj ki ma dolgozni a szőlőbe. Megyek uram, felelte, de nem ment ki. Elment a másikhoz és őt is megkérte. Nem megyek, felelte, később azonban megbánta és kiment. Melyik teljesítette a kettő közül atyja akaratát?” „A második”, válaszolták. Erre Jézus így szólt hozzájuk: „Bizony mondom nektek: a vámosok és az utcanők megelőznek titeket Isten országában. Eljött ugyanis hozzátok János, hogy az igazság útjára vezessen, de nem hittetek neki. A vámosok és az utcanők hittek neki. Ti azonban ennek láttára sem tértetek meg és nem hittetek.”
nempolitizálok
2023. április 25. 12:38
Köszönjük Emese!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!