Két újabb baleset is történt az M1-esen

2023. május 23. 12:25

Eredmény a szokásos: sávlezárás, torlódás.

2023. május 23. 12:25
null

Két baleset is történt az M1-es autópálya Hegyeshalom felé vezető oldalán, torlódára kell számítani – tudatta az Útinform kedden dél előtt a honlapján.

Azt írták, hogy baleset történt a sztráda 52-es kilométerénél, ezért sávlezárásra, torlódásra kell készülni.

Aki teheti, már Bicskénél térjen le az 1-es főútra, majd Tatabányán keresztül térhet vissza az autópályára – tették hozzá.

A 119-es kilométernél, az Arrabona pihenőnél több jármű ütközött össze, ezért a helyszínelés idejére a belső sávot lezárták. Néhány kilométerrel távolabb, a Győr-Csorna csomópont után munkavégzés miatt torlódik a forgalom – írta az Útinform.

(MTI)

Nyitókép: Pixabay

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
NullaSalus
2023. május 23. 14:17
A Tatabánya-Érd-Mogyoród Bermuda-háromszögben történik a balesetek nagy része. Minél közelebb vagy Budapesthez, annál több a hülye.
Menhetten
2023. május 23. 14:01
Magyarország egyik legveszélyesebb útszakasza.. Ha az uniós források jelentősen hozzájárultak volna a fejlesztésekhez, nem ez lenne ma a halálút!..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!