Kiengedték a kórházból Gálvölgyi Jánost

2023. május 24. 11:19

A színész már otthon van.

2023. május 24. 11:19
null

Hernádi Judit az RTL Híradó kérdésére elárulta: Gálvölgyi Jánost kiengedték a kórházból, már otthon van. A Jászai Mari-díjas színésznő azt is elmondta, a hangja alapján jól volt, és érezhetően fel volt dobva.

Ahogy korábban a Mandiner is beszámolt róla, több szinten is vizsgálat indult, amiért nem érkezett ki időben a mentő Gálvölgyi Jánoshoz. A Mentőszolgálat után a rendőrség és a Belügyminisztérium is vizsgálatot rendelt el az ügyben.

Nyitókép: MTVA/Gyűjtemény: Keleti Éva 

Összesen 48 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
adrás
2023. május 26. 17:25
Ki engedték de minek,azért hogy tovább szidja a kormányt a hájfejű !
holnapislesznap
2023. május 24. 18:26
Gálvölgyi János... te akkor haltál meg, amikor a viccből szeretettél volna politikát csinálni... emlékezz vissza a Szeszélyes Évszakok korszakra - akkor még éltél és a humort is értetted - a halál nem érti a viccet - a politikát sem.
KBA98
2023. május 24. 15:58
Se régen sem most nem érdekel!
gyaloggos
2023. május 24. 14:51
OLYAN jól meg-, elvoltunk nélküle, azt sem tudtuk, hol van, mit csinál? MAGAM annyit tudtam, hogy a THÁLIA-ban "dolgozik", DE MAGÁNYOS, egyetlen barátja sincs, mindenki kerüli . AZTÁN kiderült, hogy már PINTÉRHEZ akar szerződni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!