„Szerelmes verseket írtam, börtön kollekciót rajzoltam” – így töltötte fegyházban az idejét Herczeg Zoltán

2023. május 08. 08:49

A divattervező gépkocsijában és lakásán összesen körülbelül 100 gramm növényi törmeléket és 16 gramm kokaingyanús port találtak.

2023. május 08. 08:49
null

Azt hiszem, tartozom annyival a közvéleménynek, hogy elmondom, mi is történt velem valójában” írta hétfő reggeli Facebook-posztjában Herczeg Zoltán. A divattervező hat hónap előzetes letartóztatás után április vége óta házi őrizetben van, nyomkövetőt kell majd viselnie, lakhelyét egy héten csak egyszer hagyhatja el, két óra időtartamra. A most elrendelt bűnügyi felügyelet határideje augusztus 20.

Herczeg most azt mondja: hétfő este, 18:50-kor az RTL Klubon fog beszélni a fegyházban töltött idejéről, az ott szerzett „tapasztalatairól”. Bejegyzése alapján volt ideje kreatívkodni, ugyanis azt írja:

részletes, tartalmas, izgalmas naplót írtam, melyből hamarosan könyv készülhet. Szerelmes verseket és novellát írtam, börtön kollekciót rajzoltam, amely remélhetőleg ősszel testet is ölt majd a Herczegségben”

– írta. 

Ismert, Herczeg Zoltán gépkocsijában és lakásán összesen körülbelül 100 gramm növényi törmeléket – az elsődleges adatok szerint marihuánát – és 16 gramm kokaingyanús port, a másik gyanúsítottnál pedig összesen körülbelül 85 gramm növényi törmeléket, valamint 1 gramm port – elsődleges adatok szerin kokaint – találtak.

Nyitókép: YouTube

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
21 gramm
2023. május 08. 17:49
Szart se érdekli.
critical man
2023. május 08. 12:34
6 hónapot ült a sitten a drogos buzi, könyv készül belőle.
Karbantartó9
2023. május 08. 12:20
Letöltendőt mikor kapod? Drogos majom!
Ben Jeremiah
2023. május 08. 11:59
"Azt hiszem, tartozom annyival a közvéleménynek, hogy elmondom, mi is történt velem valójában" Nagy az arcod, geccc. " Szerelmes verseket és novellát írtam" Jah... "Ricsi dákójan csillan hajnali fény, a többit az ertéel klubbon mondom én. El."
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!