Videó: az út mentén cigiztek a cserbenhagyók, miután elütötték az M0-son a 92 éves román férfit

2023. május 11. 17:38

A felvételeken látható az is, amint az összetört autóval menekülnek.

2023. május 11. 17:38
null

Április 30-án a késő esti órákban az M0-s autóúton egy ezüst Mercedes személyautóval közlekedő sofőr elütött egy, az autóúton szabálytalanul tartózkodó 92 éves gyalogost. A baleset következtében az idős román férfi a helyszínen belehalt sérüléseibe, testrészei 500 méteren át szóródtak szét, negyven autó mehetett át rajta. 

A rendőrség végül a baleset után két nappal megtalálta a kisbuszt, amivel elgázolták az idős férfit. A járműt Diósdon az Arany János utcában találták meg, az autó elején egyértelműen kivehető voltak az ütközés nyomai. A hatóságok kiderítették, hogy 

a sofőrön kívül még ketten utaztak az autóban, az összetört kisbuszt a településen leparkolták, rendszámát levették, majd egy másik kocsiba ültek és távoztak a helyszínről.

A baleset vizsgálatán túl az érdi rendőrök segítségnyújtás elmulasztása miatt is nyomoznak, tovább keresik a sofőrt és két utasát. 

Az RTL Híradó birtokába jutott egy felvételen, melyen az látható, amint a sérült jármű elhalad egy webkamera útjában. A következő snitteken pedig már a gázoló jármű utasai láthatóak, amint az út szélén dohányoznak és telefonálnak. 

Nyitókép: Police.hu

Összesen 54 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Reszelő Aladár
2023. május 12. 11:29
Akkor legalább tudjuk, hogy az ilyen lelkületű emberek azok, akik háborúban vállrándítás nélkül hajtanak végre tömeggyilkosságokat vagy kínzásokat.
Dolll
2023. május 11. 22:09
Az, hogy Romániában nemrég hosszabbították meg a 92 éves bácsi jogsiját, semmit sem jelent, ugyanis ott jogosítványt is úgy szereznek, hogy elég, ha elgurulnak a kisboltig. Utána nem véletlenül okoznak baleseteket Európa szerte. Persze, a bácsinak ettől még illet volna tudnia, hogy ott nem kéne átmennie. De ugye, 92 év, lehet, hogy már demens is volt. A gázoló jobban tette volna, (jogi, és erkölcsi okokból is) ha azonnal megáll, az ő felelőssége elhanyagolható lett volna, autópályán senki sem számít arra, hogy valaki elé áll. Mindenesetre a baleset egyéb körülményei nagyon megrázóak lehetnek a családnak. Feldolgozhatatlan ebbe belegondolni, hogy a családtagjuk gyakorlatilag darabokban lesz eltemetve.
teljesenertelmetlen
2023. május 11. 19:32
Cigány/román embercsempész szállított arab és/vagy nigger illegális migránsokat. Nem véletlenül nem álltak meg.
Dugin
2023. május 11. 19:07
Hát ezért nem álltak meg, ezek füle mögött van vaj rendesen.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!