Magyar Lidlben randalíroztak a vegánok (VIDEÓ)

2023. június 03. 22:41

A tej világnapján rengeteg tejet öntöttek ki a földre.

2023. június 03. 22:41
null

A tej világnapján a HARC aktivistái egy boltban tejet és művért öntöttek ki, hogy felhívják a figyelmet a tejipar hazugságaira és kegyetlenségeire.

„Az ember az egyetlen állat, aki felnőtt korában is más állatok anyatejét fogyasztja” – közölte az egyik vegán.

Az aktivisták szilárd meggyőződése, a tej fogyasztására csak a tejipar buzdít. „A tejipar azt szeretné velünk elhitetni, hogy a tej ez: finom, sőt mitöbb egészséges, és az állatok érdekeit szolgálja.

 mondta a vegán aktivista. Eközben több aktivista a bolti tejek kiöntésével adott nyomatékot a beszédek súlyának.

***

Nyitókép: Youtube

Összesen 293 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
jevgenyij-viktorovics-prigozsin-2
2023. szeptember 13. 12:51
Műhús. Kötelező lesz az unióban. Soroszék eldöntötték.
xyxyxy
2023. június 12. 07:12
https://www.youtube.com/watch?v=ROM5-dEbh18 Daniéknál a legények kiöntötték a tejet, Mári néni Jancsi bácsi bosszankodtak eleget...
5m007h 0p3ra70r
2023. június 04. 21:37
Tej helyett homokot mindenkinek! Olcsó és laktató! A homok a jövő tömegélelmiszere! Ja. Nem is! Ne egyél homokot! Hangyák milliárdjai válnak hajléktalanná nap mint nap a mértéktelen homokfogyasztás miatt! Aktivisták két zacskó homokot öntöttek a zalarolleresi Praktiker padlójára tiltakozásul.
EX - Terminátor
2023. június 04. 19:07
Az ilyen kártékony férgeket egész egyszerűen irtani kell, és aki venni merészeli magának a bátorságot hogy beadja nekem ezt köteles vagyok lenyelni és elviselni HOVATOVÁBB??? ÖSSZEÁLLNI VELÜK? EGÉSZ EGYSZERŰEN MEG FOG DÖGLENI ÉRTE!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!