Dés is beszállt a Rákay Philip vs. Nagy Ervin vitába: Rákay a NER bérfigurája!

2023. június 09. 18:00

A zenész védelmébe vette Nagy Ervint, szerinte ő a munkájával és tehetségével bekerült a magyar színészek első sorába.

2023. június 09. 18:00
null

Június 6-án Nagy Ervin színész írt egy nyílt levelet Rákay Philipnek, mire Rákay Philip írt egy választ a színésznek, s rövid úton egy politikai adok-kapok alakult ki.

Ebbe az adok-kapokba kapcsolódott be most Dés László is a Klubrádióban. A zenész a rádió „Megbeszéljük...” című műsorába telefonált be azért, hogy kifejtse a gondolatait. Mint fogalmazott, szimptomatikusnak, vagy szimbolikusnak tartja az egészet, s az SZFE történetéhez hasonlította az esetet.

Kifejtette, hogy a Fidesz és „túlméretezett sajtójának bértollnokai” tehetséges embereket karaktergyilkolnak le, olyanokat, mint Nagy Ervin. Mint mondta, Nagyot olyan embernek tartja, aki tehetségének és munkájának révén vált sikeressé, munkájával

a magyar színészek első sorába került.

„Ezzel szemben Rákay a NER bérfigurája, aki rendkívül tehetségtelen és valószínűleg nem is okos pali” – fogalmazott a kommunikációs szakemberről. Szerinte Rákay érdemei annyiban merülnek ki, hogy rendkívül lojális és mint kutya a gazdáját, „nyalogatja az őt jól tartó kormány kezét”.

Hazugságnak nevezte Dés azt, hogy Schilling Árpád és Sárosdi Lilla árufeltöltők lennének egy párizsi kisboltban, s hozzátette, azokat a magyar embereket, akik a magyar kultúrát terjesztik a világban, „becsülni kéne, tisztelni, mélyen fejet hajtani előttük, és nagyon sajnálni, hogy elüldöztük őket”.

Nyitókép: MTI/Czimbal Gyula

Összesen 104 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csato42
2023. június 12. 10:48
Dés tudjuk, hogy te is ott vagy az alomban. Felesleges ezt hangoztatnod!
Bakandri
2023. június 11. 19:04
Vártuk már a témában Dés Lászlót, biztos megszólal még volt felesége is. Persze, akinek nem jutott a dinnyeföldből, az most NER-rezik, meg semmi sem józik, meg Zorbánozik, mert így a legegyszerűbb.
Lmcwelt
2023. június 11. 03:16
Dés értelmi képességeivel már akkor bajok voltak amikor feleségül vette a Vásárhelyi "lámpabőr" Marist!
citromosParizer
2023. június 11. 01:04
azért mert valaki kb tehetséges a szakmájában, attól lehet mellette egy nagy büdös senki, egy szadeszes pártkatona, egy emberi nulla. erre jó példa Dés. mert aki a középszerűnek is gyenge, egy karaktert is épphogy hozni tudó Nagy Ervint magasztalja, meg a Sárosdi színpadi faszveréseit élteti, az jó esélyjel érdekből teszi, nem szakmai okokból. mi lesz ennek a baromnak a következő kinyilatkozása? hogy pl a Padödö szebben énekel, mint Rost Andrea? elmehet a SZFE-s beltenyészetbe prédikálni, nekünk nincs rá szükségünk, hogy hallgassuk
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!