Perjés Gábor a 99 Mozgalom pénzügyeiről: Időben ki fog derülni minden (Videó)

2023. június 27. 16:30

A Párbeszéd politikusa elismerte, hogy ő kezelte a szervezet pénzügyeit.

2023. június 27. 16:30
null

Perjés Gábor a Mediaworks kérdésére elismerte, hogy ő kezelte a 99 Mozgalom pénzügyeit, de arról nem beszélt, honnan érkezett Karácsony miniszterelnök-jelölti kampányába a több mint ötszáz millió forint – írja a Magyar Nemzet

A Nemzeti Információs Központ által hétfőn nyilvánosságra hozott jelentésből kiderült, hogy a párbeszédes politikus 2021 augusztusa és 2022 szeptembere között tizenkilenc részletben több mint ötszáz millió forintnyi összeget fizetett be a 99 Mozgalom számlájára, három féle pénznemben: forintban, fontban és euróban.

A Mediaworks szerette volna megkérdezni a II. kerület párbeszédes önkormányzati képviselőjét a bekerült pénzekről, illetve arról a 616,5 millió forintról, amelyet Bajnai Gordon cégének, a DatAdatnak fizettek ki különböző szolgáltatásokért cserébe. 

Perjés csak annyit árult el, hogy természetesen ő kezelte a 99 Mozgalom számláját, és minden időben ki fog derülni.

Azt már nem árulta el, hogy pontosan mikor. Ahogy arra sem volt hajlandó válaszolni, hogy a több mint 500 millió forint honnan érkezett a mozgalomhoz.

Nyitókép: Mediaworks

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax
2023. június 29. 08:19
Máán' "ki is derült" MINDEN(!)--vagy majdnem minden--perjéském..baszodalássan....kisapám!
FeketeFehér
2023. június 28. 02:08
A fidesz most már nyíltan fenyegeti azokat, akik az ellenzéket támogatják.
Kristály
2023. június 27. 21:08
400 év börtön hazaárulásért. Azért utaznak vonattal mondva hogy milyen környezetvédők de böröndben csempészik a pénzt , nincs átutalás nyoma. Mindég mindekit félrevezetnek és a hazát eladják.
sagirdilsiz
2023. június 27. 21:01
Ha egy partikellék ejtés, vagy egy molesztálás dolog kivizsgálása évekig tart, akkor vajon kb. mikorra tehető az, hogy időben?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!