Amerikai kerti partit csapott David Pressman, mert véget ért a Pride-hónap

2023. július 16. 22:50

Mindenki eljött, Steiner Kristóftól, Lakatos Márkon át, Pottyondy Edináig.

2023. július 16. 22:50

„Ugrálóvár, pattogatott kukorica, színes lufik. Filmes élményeim alapján valahogy így képzeltem el az amerikai kerti partik világát, és pontosan ez is várt rám, miután megérkeztem az amerikai nagykövet zugligeti rezidenciájára” – kezdte élménybeszámolóját a 444.hu. Az amerikai nagykövet Pride-pikniket szervezett vasárnap délutánra, az eredmény pedig egy amerikai kerti parti lett.

A beszámolóban kihangsúlyozták, hogy családi Pride-piknik volt az esemény, azon rengeteg gyerek vett részt.

„A legnépesebb a Cseh Katalin által vezetett momentumos kontingens volt, de Arató Gergelyt, Tordai Bencét és Szabó Tímeát is ki lehetett szúrni a tömegben” – emelték ki az ellenzéki politikusokat a cikkben.

Rajtuk kívül még Steiner Kristóf, Lakatos Márk, Pottyondy Edina, valamint az LMBTQ-könyvek miatt megbírságolt Líra-csoport kreatív igazgatója, Nyári Krisztián lett név szerint említve a résztvevők közül.

A nagykövet, David Pressman beszédében kiemelte, hogy a „családbarát ország” szellemében köszönti a résztvevőket, a partnerével és két gyermekével együtt. Mint mondta, különösen fontosnak tartja, hogy a lefóliázott könyvek és szivárványpadok idejében családi Pride-pikniket rendezzen. 

A beszéd után egyébként a Carson Coma is megérkezett, a talpalávalót szolgáltatni. Ezen a kerti partin készült az az ominózus fotó a szivárványpaddal, ami mellé odabiggyesztették Facebookon, hogy „mi loptuk el”.

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: David Pressman Twitter-oldala

 

 

Összesen 114 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
P.Gy.
2023. július 17. 19:08
Végetért!!!??? Basszus!!! Akkor erre az alkalomra én is tartok egy (vonatozás mentes) kerti partit a barátaimnak! :)))
Nagyhuba1
2023. július 17. 18:33
Kisajátították
Nagyhuba1
2023. július 17. 18:31
Semmi szerencsénk,kifogtunk egy ratyi nagykövetet aki nem tud mással foglalkozni mint az lmbtq, neki csak az a jogállam ahol a ratyik jogait ráerőszakolhatják a többségre (ez DIKTATÚRA) (nem használom a meleg kifelyezést mert azt a homoszaksuálisok maguknak kisalyátították de erről nem kérdezték meg a normális identitásúakat)
Bendzsó Boy
2023. július 17. 14:22
A szél összefújta a szemetet!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!