Fesztiválozók a Jobbik-TV-nek: Magyarországon minden sz*r, kilátástalan a helyzet

2023. július 18. 17:51

Volt olyan is, aki a vízpart mellől italozgatva nyilatkozatában elmondta, hogy legszívesebben elmenekülne az országból a kormány miatt.

2023. július 18. 17:51
null

A „Nemzeti Televízió” névre keresztelt jobbikos pártcsatorna az EFOTT-on bulizó fiatalokat kérdezte arról, hogy itthon vagy külföldön képzelik-e el jövőjüket és ha van olyan ismerősük, aki külföldön dolgozik, ő miért hagyta el Magyarországot.

A fesztiválozók közül többen elmondták, hogy sok ismerősük kiment külföldre dolgozni, elsősorban Németországba, de Amerika felé is vannak ismerőseik. A fesztiválozók kérdésre válaszolva elmondták, hogy egyszerűen azért mentek el az ismerőseik, mert külföldön jobbak a fizetések. 

Az kifejezetten érdekes memento volt, amikor a 22 ezer forintos napijegyekkel operáló fesztivált látogatók tájékoztatták a riportert arról, hogy 

 

Magyarországon minden sz*r, kilátástalan a helyzet, 

 

és egy kis aktuálpolitikát is belecsempészve a válaszukba felhozták az oktatás és az egészségügy helyzetét is, noha konkrétumokat nem említettek. Volt olyan is aki a vízpart mellől italozgatva nyilatkozatában elmondta, hogy 

 

legszívesebben elmenekülne az országból a kormány miatt. 

 

„Az oktatás, az egészségügy, a politika. Minden ami lehetésges el van cseszve” – mondta egy fesztiválozó. Mindezek mellett akadtak olyanok is, akik arról nyialtkoztak a Jobbik televíziójának, hogy ők itthon képzelik el a jövőjüket, érdekes módon a riporter ezeket a fesztiválozókat nem faggatta tovább. 

A videót az alábbiakban tekintheti meg:

***

Nyitókép: Efott oldala
 

 

Összesen 130 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Töki
2023. július 19. 12:48
Ezt a sok kis fasszopó faggyút! 2 percet nem dolgoztak még, csak drogoztak + buliztak, de itt minden szar! Azt a neveletlen jó kurva anyátokat már, azt!!!!!
faramuci
2023. július 19. 12:05
Az Efott-on bulikázó fiatalok szülei biztos hogy nem Somogyi,vagy Szabolcsi gyári munkás csemetéi. Én a helyükben nagy kussban élvezném az életet ezen a ,számukra élhetetlen országban!!!!!
nguru
2023. július 19. 11:03
Nahát -nahát... Egyszer nem a nyájból kérdeznek meg valakit, és rögtön pofánvágnak a tények. Legközelebb a birkameneten, vagy posványosi 🍊 dzsembori tessék kérdezni! Habár ott a román nacionalista keménymag is készül, hogy bemutasson a putyinpincsinek.
pipa89
2023. július 19. 08:06
Menjetek Ukrajnába, ott igazán nagyok lehettek fél óra alatt. Idióta, fogyasztói társadalom kölkei és mamahotel-lakók. Lila fingjuk nincs arról, hogyan kell megélni és keményen dolgozni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!