Kukából táplálkozó rókát vettek videóra Sopronban

2023. július 12. 21:48

Szakértők szerint a lakott területre tévedő vadállatok veszélyesek is lehetnek.

2023. július 12. 21:48

Az rtl.hu cikke szerint egy róka tűnt fel egy soproni lakótelepen. Az egyik ott élő lakos a telefonjával fel is vette, amint a vadállat a szemetesekből lakmározott. Az RTL híradónak nyilatkozó szakértő szerint egyre gyakoribbak a városokba beszökő rókák, 

amik veszélyesek is lehetnek,

ezért ha bárki rókát észlel lakott területen, értesítse a rendőrséget.

A rókáról készült videót ide kattintva tekinthetik meg!

Képmetszet: rtl.hu

 

 

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2023. szeptember 26. 17:53
Azért költöznek az erdei állatok a városokba, mert a városokban már könnyebb megélni, mint az erdőkben. Az úgynevezett erdőgazdálkodásban nem szempont, hogy az erdők a lehető legtöbb erdőlakót tudják eltartani.
Akitlosz
2023. szeptember 26. 17:51
"Szakértők szerint a lakott területre tévedő vadállatok veszélyesek is lehetnek." Lehetnek, de nem azok. Töredék annyira sem veszélyesek, mit a cigányok lakott területen. Igazi szakértők ezt tudnák. "ezért ha bárki rókát észlel lakott területen, értesítse a rendőrséget." Minek? Még a rendőrök is veszélyesebbek LEHETNEK a rókáknál. A rókáknál nincsen lőfegyver. A rókák nem veszélyesek, a veszettség már megszűnt az ország belsejében.
Fegyenc8
2023. július 13. 11:43
Fantasztikus hír! Mi lesz a következő szint kedves szerkesztőség? "Móóanika én olyan idegállpotba jöttem!" szintet akartok elérni. Ha ige, akkor jó az irány. Remélem lesz még 2 fejű borjú, fehér holló, és enberarcú hal is a kínálatban.
pipa89
2023. július 13. 06:49
Szegény kis Vuk, melyik háznál találni manapság tyúkocskát? Marad a kukázás. Abból több van.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!