Ők lesznek az idei MCC Feszt zenei sztárfellépői

2023. július 23. 13:28

Nem pusztán neves politikusok lépnek színpadra Esztergomban, de a zenei programok tekintetében is széles választékból csemegézhetnek a látogatók.

2023. július 23. 13:28
null

Idén is hatalmas érdeklődés mellett kerül megrendezésre július végén az MCC Feszt Esztergomban, ahol olyan neves politikusok lépnek színpadra, mint a korábbi osztrák kancellár, Sebastian Kurz, valamint a zenei programok tekintetében is széles választékból csemegézhetnek a látogatók.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Ezek alapján pedig nem meglepő, hogy a programokat óriási érdeklődés előzi meg, ugyanis az MCC Feszt talán azon kevés események egyike, ami a modern fesztivál-érzést egyszerre ötvözi egy kulturális rendezvénnyel és egy közéleti szabadegyetemmel, ugyanis míg esténként neves előadókat hallgathatnak a résztvevők, addig napközben kiemelt közéleti szereplőkkel tartott 

 

kerekasztal-beszélgetéseken vehetnek részt, illetve különböző intézmények kitelepüléseit látogathatják meg. 

 

A könnyűzenei programok közül mindenképpen említenünk kell Ákos koncertjét, de fellép a három nap során többek között az Irie Maffia, a Blahalouisiana – méghozzá komolyzenei hangszereléssel –, a Balkán Fanatik, a 2013-ban alakult indie rock, alternatív rock, folk-rock stílusú zenét játszó, erdélyi magyar zenekar, a Bagossy Brothers Company, a Valmar, a Follow the Flow, továbbá Korda György és Balázs Klári, Dzsúdló, T. Danny, Caramel és Pápai Joci.

Azonban ezzel még nem értünk a sor végére, ugyanis az élő koncertek után hajnalig tartó bulik lesznek egy, a tavalyinál még nagyobb sátorban, az MCC Arénában.

Az MCC Feszt pontos menetrendjéről, és programjairól ide kattintva tájékozódhatnak.

***

Fotó: Földházi Árpád

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zolotarjov
2023. július 23. 15:23
Na ugye..
Perczel Éva
2023. július 23. 14:17
Az apa férfi, az anya nő.... még valami?
kovsa
2023. július 23. 14:11
Kicsit off topic, de oktatás. https://www.youtube.com/watch?v=LdKNF5jupck - Hallgassák figyelmesen, kérem. Különösen 1:30-tól.
T. Péter
2023. július 23. 13:32
"kerül megrendezésre" Köszönjük, Emese.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!