Orbán Viktor megérkezett Tusnádfürdőre

2023. július 19. 16:33

A miniszterelnököt esős időjárás fogadta Székelyföldön.

2023. július 19. 16:33

Ahogy arról a Mandiner is beszámolt, kedden kezdetét vette a 32. Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktábor Tusnádfürdőn, ahova, – mint az a Facebook-bejegyzéséből kiderült, – Orbán Viktor is megérkezett. A fotón az látható, ahogy egy kiadós vihar után épp egy napernyőről öntik le a vizet.

Orbán Viktor a képhez kísérőszövegként annyit írt:

„Vihar előtti vihar.”

Az idei Tusványos jelmondata: „A béke ideje” – egyértelműen a legnagyobb nemzetközi problémára, a háborúra reflektál. Ehhez fognak kapcsolódni a rendezvényen elhangzó beszédek, kerekasztal beszélgetések is.

A legtöbb érdeklődőt vonzó esemény Orbán Viktor miniszterelnök szombati beszéde lesz 10 óra 30 perctől, amire komoly biztonsági intézkedésekkel készülnek.

A kormányfő vonatkozó bejegyzését alább tekinthetik meg:

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Orbán Viktor Facebook-oldala

 

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lájkbajnok
2023. július 19. 18:41
Buzványosi narancsprájd.
Töki
2023. július 19. 18:29
Remélem olyan beszéde lesz, hogy a neolibernyák kutyák eltakarodnak a jó kurva anyjukba.
Pelso j.
2023. július 19. 18:26
és?
Vata Aripeit
2023. július 19. 18:14
Nagy játékos a főni. :-) már most zizeg a libsik seggébben a giliszta, hogy mit is fog mondani. Segítek: olyat , amitől augusztusban már megint minden marha föl- alá fog rohangálni, OV meg, elmegy nyaralni, villant egy törpszakállt, és minden agyament ahelyett, hogy azzal.foglalkozna, mit is lehetne/kellene tenni ezzel az országgal vele fog álmodni. ;-). Aztán SZUK. ( szeptemberben újra kezdik)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!