Videón Orbán Viktor legemlékezetesebb erdélyi pillanatai!

2023. július 24. 17:13

Tartalmas napok állnak a miniszterelnök mögött.

2023. július 24. 17:13

Szűk másfél perces videóban idézte fel a magyar miniszterelnök a múlt heti erdélyi látogatásának legemlékezetesebb pillanatait.

Az Edda Erdély felé című dalára komponált összeállításban többek között láthattuk Orbán Viktort megérkezni Tusnádfürdőre, beszédírás közben és szurkolni a Sepsi OSK-nak

De a képsorokon megelevenedtek a tusványosi beszéd és az MCC erdélyi képzési központjába tett látogatás pillanatai is. Sőt még a szabadegyetem ikonikus medvéje is feltűnik!

A vonatkozó bejegyzést alább tekinthetik meg:

 

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Orbán Viktor Facebook-oldala

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gekk
2023. július 25. 10:30
Legemlékezetesebb pillanatok? Max. a nernyikeknek. Azoknak ennyi is elég..
Pelso j.
2023. július 24. 19:45
Olcsó kis teátrális epizódok. Az ország számára nulla jelentőség és haszon.
letsgobrandon-2
2023. július 24. 18:39
A moslékoknak megint van pár hetük megfejteni az üzenetet
Bastyaelvtars
2023. július 24. 18:21
Tartalmas napok állnak, az biztos . Sikerült paros lábbal beleszállni minden visegradi országba plusz a romanokba. Nemcsak a roman, de a szlovakiai magyar nagykovetet is bekerették, a csehek is visszaszóltak. Mintha direkt csinalna ez a büdös gyökér felcsúti, a régi v4 szovetseg utolso maradvanyait is fel akarja szamolni. Lehet ugy van vele, mar nincs mit vesziteni, a teljes magyar diplomacia romokban, egyetlen partnerünk sem maradt, hat akkor utánam az özönvíz -alapon.... Posványoson meg a sok levadult félhülye birka könnyezve tapdol bàrmilyen eszement faszsaghoz ami kijön a felcsúti szàjàn. Hihetetlen bmeg
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!