A fideszes véleményvezérek sorban próbálják feldolgozni, hogy Krúbi koncertjein zeng a „Mocskos Fidesz!”

2023. augusztus 17. 17:14

Az, hogy Krúbi kivan az ország felsővezetésétől, nem újdonság.

2023. augusztus 17. 17:14
null
Herczeg Márk
Herczeg Márk
444.hu

„A Sziget utolsó napján fellépett Krúbi, akinek a koncertjén – a debreceni Campus fesztiválos fellépéshez hasonlóan – a rajongók két dal között »Mocskos Fidesz!« skandálásba kezdtek. Ez már bevett szokás, Krúbi egy perc néma csöndet is kért Viktória királynő emlékére, később pedig az Oroszlánkirály betétdalát átírva egy Orbán-bábut tartott a magasba, aztán lesmárolta. Nem először.

Az, hogy Krúbi kivan az ország felsővezetésétől, nem újdonság, egyik klipjében Bödőcs Tibor a nyelvét pörgető Orbánként tiszteleg és csókol kezet neki egy kórházban, és hát ki ne ismerné a híres, Orbán, verd ki a Ferinek! című, 2017-es slágert.

A fizetett fideszes véleményvezérek (vagy az őket irányítók a központban) viszont mégis csak most fogtak padlót az arcátlanságtól, és sorban igyekeznek feldolgozni a gyalázatot.”

***

Kapcsolódó vélemény

undefined

Kacsoh Dániel

Mandiner

Idézőjel

A Telex munkatársa szerint konkrétan úgy üvöltött a „mocskos Fidesz!, mint a szar”, és az egész „olyan volt, mintha az összes magyar Krúbira ment volna”. Nyilván viccelt.

Nyitókép: Krúbi Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 107 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
engyuri
2023. augusztus 29. 10:20
Gondolom, a medálja a gyerekkori önmagát ábrázolhatja..
cikoria-2
2023. augusztus 28. 22:41
4/5 épitő
machet
2023. augusztus 26. 16:45
Nincs itt mit feldolgozni.Az ütődöttek jönnek szépen sorban.Mi tagadás, vannak bőven.
Hyazinth
2023. augusztus 19. 03:39
A Drávánál, az árvíz elleni védekezésben önkéntesként is levezethetnék esetleg az energiájukat az ifjak. Hazaszeretetük kimerül a részeg mocskos fideszezésben?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!