A Jobbik összekeverte Gulyás Gergelyt és Gulyás Mártont

2023. augusztus 24. 13:23

Gulyás vagy Gulyás, már majdnem ugyanaz.

2023. augusztus 24. 13:23
null

Csütörtök délelőtt a Jobbik kiadott egy közleményt azzal a címmel, hogy „Gulyás Mártonnak senki sem szólt, hogy hőségben nem szabad sokat a napon lenni?”. Sokan arra gondoltak egyből, hogy a Jobbik a Partizán főszerkesztőjébe próbál beleszállni, ám ez végül öngól lett, hiszen pár perc múlva érkezett is a javítás a párttól, hogy valójában Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszterre gondolnak. 

„A Miniszterelnökséget vezető miniszternek abban a helyzetben, amikor még mindig Európa-rekorder a magyar infláció, amikor a magyarok bére régiós szinten is alacsony, és a kormány közreműködésével épp lakosságcsere zajlik migránsmunkások százezreinek betelepítésével, honfitársaink elűzésével - ünnepelni támadt kedve. Kapaszkodjanak meg: Gulyás sikereket lát maga előtt, mivel „Magyarország képes nagy rendezvényeket jól megrendezni”. Mi, Jobbik-Konzervatívok azt tartanánk sikernek, ha ázsiai migránsmunkások százezreinek betelepítése helyett normális, a nyugati átlaghoz legalább közelítő bér járna a magyaroknak! Ha nem lenne Európa-rekorder a magyar infláció, megfizethetetlen az élelmiszer és a környező országokhoz képest is drága az üzemanyag! Ehhez mindenekelőtt felelős, a magyar nemzeti érdekeket szem előtt tartó kormányra, átgondolt gazdaságpolitikára és normális bérekre van szükség!” – zárta közleményét a parlamenti párt már a javított verzióban. 

Ezt is ajánljuk a témában

Születőben a Jobbik-Gulyás Márton együttműködés?

Folyamatosan egyeztetéseket folytat Gulyás Márton új választási rendszert követelő mozgalmával a Jobbik – közölte a mozgalom szóvivője. Hozzátette, szeptember 20-ig konkrét javaslattal állnak elő, ha ezt a parlament nem szavazza meg, polgári engedetlenségi akciót kezdenek.

Nyitókép: MTI/Mohai Balázs

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
cutcopy
2023. augusztus 25. 16:15
"épp lakosságcsere zajlik migránsmunkások százezreinek betelepítésével" Sutyerákok, épp az a lényeg hogy ezek a munkások nem lesznek betelepítve, nem hozhatják a családjukat és a munka végeztével haza kell menniük, a betelepítést épp azok az EU főnökök akarják akiket a zászlóégetés óta már elkezdtetek csókolgatni..
kbs-real
2023. augusztus 24. 18:43
"Mi, Jobbik-Konzervatívok " Ez a poén még mindig nagyon jó.
Héja
2023. augusztus 24. 14:56
A Jobbik prolihergelő hazudozása folyton megnevettet. Süvöltenek a néka valaga alól.
burmin2
2023. augusztus 24. 14:15
Jobbik= 00
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!