Az elpuhult Nyugat mindenütt visszaszorul

2023. augusztus 10. 06:28

A NATO doktrínáját nevetségessé tette az orosz tisztikar, amelyet inkompetensnek és a teljesen elavult szovjet doktrínán neveltnek nyilvánítottak.

2023. augusztus 10. 06:28
ukrán zászló, NATO
Jacques Guillemain
Jacques Guillemain
Magyar Nemzet

„Miközben az elpuhult Nyugat a faji és kulturális kisebbségek nemzeteket felbomlasztó diktatúrájába süllyed, miközben a degenerált Nyugat elpusztítja a természetes családot, és lemond arról, hogy biztosítsa a nemzedékek megújulását, s miközben a Nyugat a saját civilizációján üt léket a boldog globalizáció illúziójáért cserébe, hatalmas erők ébrednek fel, megingatva az évszázadokon át európai, majd amerikai dominanciára épülő rendet. A Washington diktálta egypólusú világrend recseg-ropog. 1945 óta soha nem volt a világ olyan instabil, mint most. Az ukrajnai háború természetesen a fő tényezője ennek a fortyogó vulkánnak, amely az elkerülhetetlen kitörési fázis előtt áll. Ez a háború rávilágít ennek az arrogáns nyugati világnak az összeomlására, amelyben a mintegy harminc leggazdagabb és legjobban felfegyverzett országot tartja sakkban Oroszország, egyedül harcolva mindegyikük ellen.

Kétszázmilliárd dollár ment a füstbe. 

A NATO katonai felszerelésének hatalmas tömegét zúzta porrá az orosz tüzérség és légierő, amelyről már 2022 márciusában azt mondták, hogy kifogyott a munícióból. A NATO doktrínáját nevetségessé tette az orosz tisztikar, amelyet inkompetensnek és a teljesen elavult szovjet doktrínán neveltnek nyilvánítottak.

De tizenhét hónapnyi háborúskodás után csak az orosz tiszteknek van tapasztalatuk nagy intenzitású háborúban. A Vietnámban, Irakban, Szíriában és Afganisztánban legyőzött, Afrikából pedig elűzött Nyugat nem sok mindent tud felmutatni. Az ukránok négyszázezer katonájukat hagyták maguk mögött; ebben a Washington által pénzelt proxyháborúban ölték meg őket. Ez történelmi katasztrófa.”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
B_kanya
2023. augusztus 13. 14:42
"Átoperált Kiscsoportos 2023. augusztus 10. 12:00 "Az állítólagos "világ 2. hadserege" nem tudja legyőzni Európa szegényházát, azon én is tudok röhögni ... " Mennyit? 400 milliárd dolcsit öntött bele a nyugat fuckrajnába? "mert az ukránok a ny-i fegyverekkel nem lőhetik Oroszországot és nincs légierejük." És hova lettek a Tocska rakéták és a fuckrán légierő? :))))
Átoperált Kiscsoportos
2023. augusztus 10. 12:00
Az állítólagos "világ 2. hadserege" nem tudja legyőzni Európa szegényházát, azon én is tudok röhögni ... mert az ukránok a ny-i fegyverekkel nem lőhetik Oroszországot és nincs légierejük. ------------------------------------------ " A magyar gazdaság 2006 és 2015 között mindössze 4,6 százalékos gazdasági növekedést produkált, ám ha nem lettek volna uniós források, 1,8 százalékkal csökkent volna a GDP ebben az időszakban. A jelentést a Miniszterelnökség publikálta, igaz csak azt követően, hogy az uniós forrásokról tartott vitanap véget ért a parlamentben. A lakossági fogyasztás a vizsgált időszakban 5,3 százalékkal csökkent, uniós források nélkül 11 százalékkal esett volna vissza. A legkomolyabb függés a beruházásoknál tapasztalható: a befektetések az uniós pénzdömping ellenére is csak 2,8 százalékkal nőttek, enélkül viszont 31,3 százalék lenne a visszaesés."
Kovács Ubul
2023. augusztus 10. 11:41
Ügyes volt, megy a rubel.
HunCsz
2023. augusztus 10. 10:52
No comment
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!