Back in the USSR!

2023. augusztus 02. 06:16

Hát, Pressman, ezek vagytok. Ezek és ilyenek. Pitiáner, aljas kis komcsik.

2023. augusztus 02. 06:16
null
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Magyar Nemzet

„Ide érkezett meg most az Egyesült Államok, a Biden-kormányzat, a demokrata Deep State és annak egyik legfelül úszkáló darabja, Pressman nagykövet. (Murphy fontos törvénye: »Az emésztőgödörben mindig a legnagyobb darabok úsznak legfelül.«)

Mert hát Nicolae Biden és az adminisztrációja nagyon szerette volna megszerezni a határon túli honosított magyarok adatait, különösképpen a kárpátaljaiakét. Mert nekik, ugye, tilos a kettős állampolgárság. S ha mi kiadtuk volna őket az US(SR)A-nak, ők például mindjárt továbbították is volna az adataikat az ukrán hatóságoknak, akik pedig megtalálták volna a módját, hogy nekik ne legyen jó.

S mivel Magyarország kormánya az elvárásoktól eltérően nem hajlandó úgy viselkedni, ahogy egy rendes gyarmattól elvárná a helytartó, ezért megérkezett a pitiáner, komcsi ihletésű, szemét kis bosszújuk: a vízummentesség szigorítása. Hát, Pressman, ezek vagytok. Ezek és ilyenek. Pitiáner, aljas kis komcsik – de a régi erő nélkül. Back in the USA, 2013. »You don’t know how lucky you are, boy / Back in the USSR / Been away so long, I hardly knew the place.« (Te nem tudod, haver, milyen mázlista vagy / Újra a Szovjetunióban / Olyan sokáig voltam távol, alig ismertem meg a helyet.)

De mi rátok ismerünk ám, Pressman!”

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Nyitókép: MTI / Koszticsák Szilárd

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 111 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
urban63
2023. augusztus 03. 10:22
A "quaint" helytartó! Mit várunk tőle?
jostothu
2023. augusztus 02. 21:17
Ez a kancsal buzi zsidó a provokáció része. Ezek már Amerikát is teljesen megszállták.
jobtvojumaty
2023. augusztus 02. 20:13
Váltsák már le azt a pedofil demens kretént, ezt a retardált buzi kretént meg rendeljék haza, de sürgősen.
Akitlosz
2023. augusztus 02. 17:59
Nem Bayerral van a baj. Hanem azzal, aki ezért a "munkáért" lovagkeresztet adott neki.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!