Fekete Giorgio ismét megfejtette a valóságot

2023. augusztus 12. 19:28

Hát ez óriási!

2023. augusztus 12. 19:28
Carson Coma
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Bádog blog

„Íme, a »hír«: »A homofóbok buzik feliratú pólóban lépett fel a Sziget Nagyszínpadán Fekete Giorgio, a Carson Coma frontembere pénteken.«

Hát ez óriási! Fekete Giorgio -mint az összes hozzá hasonló szardarab- ismét megfejtette a valóságot. Vagyis: a homofóbok buzik. Vagyis: ha undorodsz attól, ami számodra természetellenes, és rosszul vagy a látványuktól, akkor te valójában az vagy, amitől undorodsz.

Vagyis: az arachnofóbok valójában pókok, és a világon a legjobban sok-sok pókkal szeretnének összezárva lenni. Vagyis: a klausztrofóbok valójában imádnak kicsike, szűk, sötét, zárt helyeken lebzselni. Vagyis: a xenofóbok legkedvesebb időtöltése, ha mindenféle idegen között lehetnek. Vagyis: az agorafóbiások valójában imádnak nagy tömegben jönni-menni, tömegközlekedni, hatalmas tömeg előtt szónokolni.

A feketegiorgiofóbok meg imádják ezt a hülye faszt.

Nem is olyan bonyolult a világ, igaz?”

Nyitókép: Baranyi Krisztina Facebook-oldala

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 52 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csuti-torpe
2023. augusztus 31. 11:55
jol van, bayer, bufizd szepen vissza a gecit, amit lenyeltel. ezen logika alapjan akik utaljak bayert, azok valojaban szeretik a faszt.
Lajoss
2023. augusztus 14. 16:37
Eltaláltak,Zsozsó?! :)
ahomofobokbuzik
2023. augusztus 14. 15:24
I ❤️ Giorgio!!
abuzikhomofobok
2023. augusztus 14. 15:01
Emberek ami a polon talalhato felirat, egy vicc, nem kell komolyan venni. A zenekar nem a komolysagarol hires.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!