Győztes nép a magyar

2023. augusztus 01. 22:36

A kommunizmus időszaka sajnos legyalulta a hazaszeretet.

2023. augusztus 01. 22:36
Bohár Dániel
Bohár Dániel
Origo/888

„Feleslegesnek hathat, hogy a nemzeti büszkeségről írok, de az a helyzet, hogy sok honfitársunknak egyáltalán nem természetes, hogy méltósággal érezzen a hazája iránt.

Mennyit hallani, ahogy magyar emberek »magyaroznak« mindezt negatív szövegkörnyezetben. Rossz emberi tulajdonságokat akarnak – még egyszer jelzem – magyar emberek(!) ráhúzni a magyarságra, ami nyilvánvalóan hülyeség. Vannak lusta emberek Németországban is, ahogy például gonoszak Olaszországban. Nem lehet általánosítani egyetlen nemzetet sem; külön gyomorforgató, ha ezt egy nép saját magáról teszi.

Ugyanakkor vannak vonások, amelyek fellelhetőek egy-egy országban. Mi tehetségesek, kreatívak, kitartóak és hatalmas küzdők vagyunk. Úgy alakult a történelmünk, hogy ezekre szükség volt az életben maradásunkra.

A kommunizmus időszaka sajnos legyalulta a hazaszeretet, ahogy később a balliberális kormányoknak sem ez volt a prioritás. Az elmúlt évtizedben viszont érezhetően egyre jobban állunk magunkkal, a korábban említett »magyarozók« kevesebben vannak és leváltja őket a nemzeti büszkeség.

És ebben hatalmas szerepe van a sportnak. Nem véletlen, hogy a baloldali kormányok sosem támogatták a sportot. Az ugyanis közösséget teremt, hazaszeretetre tanít és büszkévé tesz.”

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pelso j.
2023. augusztus 02. 14:31
" kommunizmus időszaka sajnos legyalulta a hazaszeretet" - amelyet esetetekben teljesen kiváltott a közpénz szeretete.
llnnhegyi
2023. augusztus 02. 11:46
Bohár Dániel! Gratulálok! Mindig a jó végét fogod meg a témában! -:))) Jó lenne ha rá szállnál az Apró ház tetejére. -:) Hírt adnál arról, hogy mi folyik ott,a komenista maradványok, a tömeggyilkos ős villájában?
tizennyolcfok
2023. augusztus 02. 10:39
ez hülye.
connorj
2023. augusztus 02. 10:09
BIZONYÁM: https://m.youtube.com/watch?v=HGnhtb_t6Lw
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!